RASPAD BRANGELINE

NAJNOVIJE TEORIJE O BRAČNOM KRAHU BRADA PITTA I ANGELINE JOLIE 'Glumica koju je Brad obljubio na filmskom setu nosi njegovo dijete'

 Getty Images / Getty Images

Dan nakon što je objavljena vijest da se rastaju Brad Pitt i Angelina Jolie, ne prestaju se tražiti razlozi za raspad njihovog braka.

Ponajviše jer su prije samo dvije godine svoju vezu ozakonili vjenčanjem u Francuskoj. U centru skandala našla se tako i francuska glumica Marion Cotillard s kojom je Brad snimio svoj najnoviji film 'Allied'. Ono što je Angelinu navodno izbacilo iz takta je strastvena scena njih dvoje u spomenutom filmskom uratku.

Priča o Bradovom navodnom preljubu sada je dobila i nastavak jer su se strani mediji raspisali da je Marion trudna. Deset je godina u vezi s glumcem i redateljem Guillaumeom Canetom, a drugo dijete trebala bi roditi u prosincu. To bi značilo da je zatrudnjela u ožujku, dok je snimala film s Bradom, pa su mnogi već zaključili da je dijete njegovo.

Šuška se da je Angelina bila ljubomorna na nju te da nije htjela s njom razgovarati i potpuno ju je ignorirala dok je posjećivala Brada na setu. No, glasnogovornik glumice Cotillard demantirao je navode da Marion čeka dijete s Pittom.

- Marion i Guillaume su jako sretni, a ovakvi navodi nisu nešto o čemu žele slušati - poručili su.

Angie otpustila dadilju jer je flertovala s Bradom?

Pored svih detalja koji se pojavljuju oko jedne rastave koja je šokirala i najbliže prijatelje te obitelj Angeline i Brada, National Enquirer sada piše da je samo mjesec dana prije nego što je predala zahtjev za razvod Angelina otpustila dadilju njihovih šestero djece jer je flertovala s Bradom. No, vjerojatnost da je taj scenarij istinit je minimalan s obzirom na renome ovog lista.

Angelina je zatražila skrbništvo nad djecom, no Brad je navodno spreman boriti se za zajedničko skrbništvo.

Znakovi koji su ukazivali na to da će se Brad i Angie rastati

U knjizi iz 2009. 'Brangelina: The Untold Story of Brad Pitt and Angelina Jolie' osebujni novinar Ian Halperin iznio je neke neobične teze o životu ovog sada već bivšeg holivudskog para, a jedna od njih je i da Angelina nikako nije podnosila što je Brad rado pušio marihuanu.

Iste godine kada je spomenuta knjiga izdana, pojavili su se i navodi da su Brad i Angie ponovno zajedno te da su se tajno sastali u jednom hotelu. Brad je tada Jennifer Aniston navodno ispričao da je s Angelinom jako nesretan, a na ove navode nikada se nisu osvrnuli ni Brad ni Angie. A zašto i bi...

Godinu dana kasnije prvi put su se pojavili napisi o njihovom razvodu kada su navodno planirali potpisati sporazum prema kojem bi Brad djecu samo posjećivao dok bi ona živjela s Angelinom. Par je zbog spomenutog odlučio tužiti list News of the World.

Već dvije godine poslije časopis Star objavio je da je Angelina priznala da je tijekom cijele veze varala Brada. Početkom ove godine Angelina je sve zabrinula svojim premršavim izgledom, a već tada je časopis OK! pisao da je brak s Bradom pred raspadom jer on nije podnosio njezin način prehrane i to što je izgledala kao da boluje od anoreksije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:10