UNIŠTIO JE PREKID VEZE

NAJTEŽE ŽIVOTNO RAZDOBLJE SLAVNE PJEVAČICE I GLUMICE Prvo je otkazala turneju, najavila pauzu u karijeri, a sada je završila na liječenju

 Getty Images / Getty Images

Nakon što je krajem kolovoza šokirala obožavatelje objavom da otkazuje Revival turneju te da se na neko vrijeme povlači sa scene, Radar Online sada piše da se 24-godišnja Selena Gomez zbog borbe s emocionalnim problemima i depresijom početkom rujna prijavila u kliniku za rehabilitaciju.

Tamo bi trebala provesti dva mjeseca, a stručno osoblje trebalo bi joj pomoći da se uspješnije nosi sa spomenutim zdravstvenim problemima. Za razliku od celebrityja koji pomoć traže u ekskluzivnim klinikama, centar u koji se Selena uključila navodno nije toliko poznat javnosti. Seleni se klinika navodno svidjela jer ima i kršćanske temelje, a vjera joj u ovim trenucima puno znači.

Kada je nedavno najavila pauzu u karijeri istaknula je da se želi usredotočiti na sebe i svoje zdravlje. Kako su mnogi posumnjali, Selena nema problem s drogom, ističe Radar, a tijekom naredna dva mjeseca bit će podvrgnuta intenzivnim terapijama.

Pacijenti klinike jednom dnevno imaju pravo na grupne izlete u okolici centra.

- Sigurnost objekta je povećana otkako se Selena prijavila na liječenje - rekao je za radar dobro obaviješten izvor.

Selena boluje od lupusa, a dodatni problemi pojavili su se tijekom turbulentne veze s Justinom Bieberom i njihovog prekida.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:26