LJUBAV KRATKOG VIJEKA

NAPRASNI KRAJ VEZE ZVJEZDANOG PARA Pjevačica i glumac još su na dodjeli Oscara bili skupa, ali samo par sati poslije svatko je otišao u svom smjeru

Katy Perry i Orlando Bloom u svibnju prošle godine
 Profimedia, Abaca

Slavni holivudski par, Katy Perry i Orlando Bloom, odlučili su prekinuti nakon nešto više od godinu dana veze. Premda se u javnosti činilo da se odlično zabavljaju i slažu, očito su samo jako dobro glumili.

Glasnogovornik para potvrdio je vijest za Us Weekly u utorak: ‘Prije nego što u javnost izađu tračevi i laži, možemo potvrditi da su Orlando i Katy odlučili uzeti vremena i prostora u ovom trenutku života.’

Hodali su nešto više od godinu dana, a veza je otkrivena kad su ih fotografirali na zabavi u siječnju prošle godine. Nakon toga su snimljeni na zabavi Zlatnih globusa u veljači, a potom su uhvaćeni kako se ljube na koncertu Adele, piše Daily Mail.

Na ovogodišnjim Oscarima 32-godišnja pjevačica i 40-godišnji glumac slikali su se skupa, no kasnije su ih snimili na različitim zabavama.

U ponedjeljak je čak Orlando na svom profilu na Instagramu objavio selfie s njezinim psićem.

Prošli je mjesec Katy iznenadila zvijezdu filma ‘Pirati s Kariba’ proslavom 40. rođendana u Palm Springsu.

Katy je od 2010. do 2012. bila u braku s Russellom Brandom, a Bloom je od 2010. do 2013. bio u braku s Mirandom Kerr s kojom ima i dijete koje su nastavili zajedno odgajati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:42