DOTAKNULA JE DNO

'NE ŽELIM OVAKO UMRIJETI' Neprepoznatljiva zvijezda brojnih filmova i serija moli za pomoć, njezini zadnji intervjui šokirali su javnost

Shelley Duvall 1981. godine
 Profimedia, TEMP Camerapress

Nakon što se godinama skrivala od javnosti, Shelley Duvall nedavno je u emisiji slavnog psihologa Dr. Phila priznala da ima mentalnih problema što je bilo vidljivo i tijekom njihovog razgovora.

Pričala je kako misli da komičar Robin Williams nije mrtav već da je sigurna da mijenja oblike i da ga i dalje viđa. Izjavila je da joj i smrću prijeti šerif američkog Nottinghama. A prema videu koji je objavio Radar Online, čini se da se njezino stanje pogoršalo.

Zvijezdu filma 'Isijavanje' novinari spomenutog portala snimili su na njezinom ranču u Teksasu. Neprepoznatljiva glumica pušila je i pričala o izvanzemaljcima, a usput je filmsku industriju optužila da su je opljačkali i doveli do bankrota.

- Nesretna sam ovdje, zbilja ne želim ovako umrijeti. Nemam novaca. Glumila sam u pet serija i hrpetini filmova, a nemam ništa - objašnjava Shelley.

Screenshot

Iako je doktor Phil prije nekoliko mjeseci posrnuloj glumici obećao da će joj potražiti profesionalnu pomoć, još to nije učinio.

- Kako to misliš liječenje? Ne mislim da je čupanje kose s moje glave dobar tretman - vikala je.

Kaže da nije koristila nikakve lijekove, ali je nesuvislo rekla da su je pokušali drogirati u trgovini. Na snimci tvrdi i da su je zatvorili u nekom neimenovanom medicinskom centru.

- Nisu mi rekli da sam zatvorenica, ali su mi dali do znanja da ne mogu izaći. Majka me dovezla tamo plačući i molila me da barem jednu noć provedem na tom mjestu - priča Shelley.

Duvall preživljava od 1660 dolara mjesečno, a o njoj brine njezin partner Dan Gilroy s kojim je zadnjih nekoliko godina. Par se iz Los Angelesa preselio u Teksas.

Dok u jednom trenutku Shelley priča o teorijama zavjere, u drugom se prisjeća svoje filmske karijere i dodaje da je prevarena za milijune dolara.

- Samo želim svoj novac. To je sve što želim. Zvala sam i FOX i CBS. Ništa mi nisu dali od moje zarade. Nisam sretna. Osjećam se kao zatvorenik, a ne želim to - zaključila je glumica na kraju.

Karijeru je započela u filmovima Roberta Altmana kao što su 'Brewster McCloud', 'McCabe & Mrs. Miller', 'Thieves Like Us' i 'Nashville', a proslavio ju je Kubrickov film 'Isijavanje'. Iz javnosti se povukla još 2002. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:18