'ON JEDNOSTAVNO NIJE MONOGAMAN'

NEZASITNI BOLT Kad sam ga upoznala predlagao mi je trojac, na kraju me prevario s Kasi Bennett

 / Facebook

Kralju sprinta Usainu Boltu ovo nije prvi put da je prevario svoju djevojku.

Naime, Nailah Dillard prekinula je vezu s najbržim čovjekom na svijetu kad je shvatila da ima djevojku na Jamajci.

Par se upoznao na jednoj večeri krajem 2013. godine i zajedno su bili nekoliko godina. No Nailah (27) nije znala da je Bolt u vezi s Kasi Bennett sve dok nije pročitala intervju u kojem ju on naziva svojom 'prvom damom'.

- Vjerojatno misli da to može raditi jer je najbrži čovjek na svijetu - kazala je Nailah pa poručila da se zaštiti pošto spava uokolo s nasumičnim ženama.

Nailah je bacila oko na njega na atletskoj gala večeri, no odbilo ju je to što je tamo bio s drugom ženom.

- Uspostavili smo kontakt očima i osjetila se kemija. Pribio me uza zid i pokušao poš*****. Ne mogu reći da me impresionirao. Možda je prvoklasni atletičar, no na kraju dana on je običan muškarac. Pomislila sam 'O bože, ovo je cool', no onda sam ga pitala gdje mu je djevojka - prisjetila se.

Izmijenili su brojeve, a onda joj je Bolt počeo slati poruke iste večeri predlažući da se pridruži njemu i njegovoj pratnji. Pitao me za trojac, ali ja sam ga odbila. Bilo mi je čudno što me to pita - ispričala je Nailah kojoj je Bolt kazao da ju želi vidjeti te su se idućeg dana ponovno sreli na recepciji hotela.

Dva tjedna kasnije otišla ga je posjetiti u njegovu vilu na Jamajci, a on ju je izveo van u striptiz klub.

- Djevojke su hodale u donjem rublju, a on je na njih bacao novce. Neke su plesale za njega, no nijedna ga nije ljubila - ispričala je Nailah koja je unatoč njegovom flertu s drugim djevojkama, pala na njegov smisao za humor te kaže kako su uživali u pijanim izlascima.

- Jako je zabavan i ima super osobnost, uvijek se zafrkava i pleše. Dobar je dečko, provjerava treba li to šta i brine jesi li dobro - priča Nailah koja inzistira da je odolijevala njegovom šarmu sve dok se iz hotela nije preselila kod njega.

- Sviđali smo se jedno drugom. Bio je seksi, a ja sam bila prva Amerikanka s kojom je izlazio - kazala je.

Nailah se 2014. vratila Boltu i par je uživao u intimnim večerama, no ubrzo je shvatila da nije jedina u njegovom životu. On je već počeo izlaziti s Kasi.

- Ne znam je li znala za mene, no pratio me na Instagramu pa nije bilo teško provjeriti. on nije monogaman, to je glavni razlog zašto smo prekinuli. On želi da mu djevojka bude vjerna, no istovremeno on želi biti s drugim ženama - kazala je Nailah i dodala kako joj se jako sviđao.

- Bila sam razočarana, no morala sam to prihvatiti. Nisam mogla ništa učiniti i znala sam da se neće promijeniti. Takav je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:01