USTRAJNA U BORBI ZA ŽIVOT

'NIJE MI UVIJEK LAKO' Slavna glumica oboljela od raka dojke objavila video dan nakon kemoterapije i poslala važnu poruku

 Screenshot Instagram

Otkako je krenula u borbu protiv raka dojke, Shannen Doherty svakodnevno na Instagramu dijeli iskustva s tretmana i liječenja kako bi osvijestila žene o ovoj bolesti i unatoč teškom životnom razdoblju, širila pozitivne poruke.

Ovoga puta na spomenutoj društvenoj mreži zvijezda serije 'Beverly Hills' objavila je snimku dan nakon kemoterapije. Iako je priznala da joj nije uvijek jednostavno, trudi se svu svoju snagu usmjeriti na to da ne posustane u ovoj borbi.

- Da, bila sam umorna, želja mi je bila leći u krevet, no nagovorila sam se na sat plesa i kasnije sam se osjećala bolje. Bilo kakav oblik vježbanja tijekom razdoblja bolesti je dobar. Mi to možemo - napisala je glumica uz video.

Dodala je da vjeruje da kretanje itekako pomaže u procesu ozdravljenja.

- Ponekad se osjećam toliko loše da se ne mogu pomaknuti nekoliko narednih dana, ali trudim se svim silama radi cirkulacije i izbacivanja toksina iz organizma. Nekad je lakše, nekad je teže, ali dajem sve od sebe koliko god mogu - zaključila je glumica.

A video posted by ShannenDoherty (@theshando) on

Rak dojke Shannen je dijagnosticiran prošle godine u veljači, a bitku s ovom teškom bolesti odlučila je odraditi na svoj način od čega pozitivno razmišljanje ima velik dio. Velika podrška u svemu joj je suprug Kurt Iswarienko kojemu je nedavno posvetila i emotivnu poruku.

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:23