NESRETNA ZVIJEZDA

'NISAM IMALA SAMOPOUZDANJA, BILA SAM DEPRESIVNA S NAPADAJIMA PANIKE' Selena Gomez ispričala što se krije iza njezinog odlaska u kliniku za odvikavanje

Selena Gomez
 Vittorio Zunino Celotto / Getty Images

Selena Gomez se pohvalila svojom prvom naslovnicom slavnog časopisa Vogue, a osim što izgleda sjajno mlada pjevačica otkrila je u intervjuu kako se borila s psihičkim problemima zbog kojih je prošle godine, između ostalog, završila u klinici na nekoliko mjeseci.

Gomez je pozirala prvi puta za američko izdanje Voguea u kolekciji Michaela Korsa, no obožavatelje je više zanimao točan razlog zašto je prošlo ljeto otkazala dio turneje i prijavila se na odvikavanje.

‘Na turnejama sam uvijek jako usamljena. Samopouzdanje mi je posve nestalo. Bila sam depresivna, tjeskobna. Događali su mi se napadaju panike tik pred nastup ili neposredno nakon što bi sišla s pozornice. U osnovi, osjećala sam se kao da nisam dovoljno dobra ili sposobna’, rekla je Selena.

Između ostalog, brinula se da njezin nastup i glazba više neće impresionirati fanove ‘jer su odrasli’: ‘Morala sam se drugačije postaviti. Htjela sam zapravo reći da je život strašno stresan i često poželim pobjeći. Međutim, nisam se bavila sobom, nisam pokušavala shvatiti svoje probleme pa sam imala osjećaj i da nemam kome što dati. Pretpostavila sam da ljudi misle da je sve to gubitak vremena.’

Kaže da više ništa sama ne objavljuje na Instagramu, profil je prepustila asistentu, a sa svog je telefona uklonila aplikaciju i ni ne zna lozinku. Ponekad mašta o tome da se skroz makne s društvenih mreža:

‘Kad sam shvatila da imam najviše obožavatelja na Instagramu, strašno sam se prepala. Jednostavno me sve to iscrpljivalo, s tim sam išla na spavanje i s tim sam se budila. Bila sam ovisna o društvenim mrežama i imala sam osjećaj da gledam stvari koje ne želim gledati, kao da mi je netko skretao misli na nešto što me uopće ne zanima. Uvijek se na koncu osjećam loše pregledavajući Instagram, zato sam se maknula od svega.’

U kolovozu prošle godine, nakon što se srušila na pozornici, Gomez se prijavila u kliniku u Tennesseeju, gdje je predala mobitel, i zajedno s još nekoliko djevojka krenula u program koji je uključivao individualne i grupne terapije te čak terapije konjima sljedeća tri mjeseca.

‘Nemate pojma kako je nevjerojatno biti u društvu šest djevojaka, stvarnih cura, koje apsolutno boli briga tko sam ja, koje se jednostavno bore za vlastiti život. Bila je to jedna od najtežih stvari koju sam u životu napravila, ali ujedno i najbolja’, rekla je Selena koja je na liječenju provela 90 dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 22:59