POKUŠALA SE UBITI

'NISAM OČEKIVALA DA ĆU SE IZVUĆI ŽIVA' Bivša Eminemova supruga priznala da je pijana sjela u automobil i namjerno se zabila u stup

 Screenshot

Kim Mathers, bivša Eminemova supruga, u utorak je osuđena na 12 mjeseci uvjetno i 900 dolara novčane kazne jer je prošle godine u listopadu sjela pijana u automobil i pokušala izvršiti samoubojstvo, piše Daily Mail.

Kim je priznala da je prije nego što je u ušla u automobil pila rum koji je pomiješala s tabletama te se namjerno zabila u stup.

- Nisam očekivala da ću se živa izvući iz toga. I cestu sam odabrala tako što sam znala da tu neće biti ozlijeđen nitko drugi osim mene - iskreno je rekla.

Nakon što je odslušala kaznu, izjavila je da iskreno žali zbog svojih postupaka te svog sebičnog i destruktivnog ponašanja.

- Nisam uzela u obzir osjećaje svoje obitelji - dodala je.

Njezin odvjetnik rekao je da od nesreće nije konzumirala alkohol. Kim i Eminem upoznali su se još kao tinejdžeri 1989. godine. Ona je imala 13 godina i bježala je od kuće, a on je imao 15 i živo je s majkom u kamp kućici.

Prvi put su se vjenčali 1999. godine, da bi se rastali 2001. Pet godina kasnije u brak su ušli po drugi put, no taj pokušaj je potrajao samo četiri mjeseca. Zajedno imaju 20-godišnju kćer Hailie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 15:16