'NIKAD TO NEĆE PRIZNATI'

'NJEZIN 50 GODINA DUG BRAK SAMO JE PARAVAN' Kraljica country glazbe zapravo je u vatrenoj lezbijskoj vezi s najboljom prijateljicom?

 Getty Images / Getty Images

Čak 50 godina dug brak Dolly Parton i Carla Deana samo je paravan za njezinu lezbijsku romansu s Judy Ogle, prijateljicom iz djetinjstva, piše Robert Randolph u svojoj novoj knjizi 'Doctors to the Stars' koja zadire u život 70-godišnje kraljice countryja za koju se godinama šuška da je gay, a da ona to pokušava prikriti, piše Radar Online.

Randolph tvrdi da je o vezi Dolly i Ogle prije svoje smrti progovorio doktor Arnold Klein kojeg su Dolly i Ogle zajedno posjećivale, i kako je Arnold tvrdio, nisu nimalo skrivale svoju ljubav jedna prema drugoj.

No on je bio uvjeren i da Dolly tako nešto ne bi nikad priznala jer se boji da bi na taj način od sebe udaljila brojne fanove.

- Svoju karijeru voli više od svoje djevojke pa joj priznanje jednostavno nije opcija. Smatra da je sramota što je lagala cijelom svijetu o svom lažnom braku - tvrdio je Klein.

Parton i Dean u braku su od 1966. godine, no par je u javnosti rijetko zajedno iako su ove godine proslavili 50. godišnjicu braka.

- O svojoj gay orijentaciji Dolly je otvorena sa svojim prijateljima, ali ne i sa svojim fanovima - piše u knjizi.

Parton opovrgava glasine da je gay iako priznaje da je s Ogle jako bliska te da i spavaju zajedno u krevetu, ali zato što su najbolje prijateljice još od trećeg srednje. kao veliki borac za prava homoseksualaca - iako joj je i više nego jasno da njezina publika gaji konzervativne stavove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:31