UNUTRAŠNJI DEMONI

OBOŽAVANI PJEVAČ SE OTVORIO I OTKRIO SVE O BORBI SA SVOJIM UNUTRAŠNJIM DEMONIMA 'Bio sam izgubljen, tužan i potpuno sam, izbjegavao sam prijatelje...'

 Getty Images / Getty Images

Britanski pjevač, koji se '90-ih proslavio kao član benda Take That, nikad nije skrivao da je bio ovisan o drogama i da pati od depresije, a ljetos je, kaže, počeo uzimati novu terapiju kako bi simptome i posljedice opake bolesti stavio pod kontrolu.

Prije nego što je počeo piti lijek Brintellix, koji se daje pacijentima koji imaju napadaje anksioznosti, Robbie Williams živio je u potpunoj izolaciji. Jedina osoba s kojom je komunicirao bila je supruga, glumica Ayda Fields, s kojom pjevač ima četverogodišnju kćer Theodoru Rose i jednogodišnjeg sina Charltona.

'Ovo je bilo najčudnije ljeto moga života. Bio sam izgubljen, tužan i potpuno sam, izoliran, samo s ludim mislima koje su mi se rojile glavom. Ni s kim se nisam mogao povezati. Izbjegavao sam najbolje prijatelje i najbliže suradnike, ali otkad sam na novoj terapiji, vidim pomake na bolje. Moji unutrašnji demoni napokon su se smirili', rekao je Robbie u intervjuu za časopis Radio Times.

Lijek Brintellix u organizmu regulira serotonin, neurotransmitersku kemikaliju koja, kad je u ravnoteži, daje osjećaj zadovoljstva i mentalne opuštenosti.

Williams dodaje kako je ponosan što je opet 'čist', ali bez dlake na jeziku izjavljuje kako bi si svejedno jednom godišnje mogao priuštiti barem mali eksperiment.

'Piti ne mogu. Ni šmrkanje kokaina ni ecstasy ne dolaze u obzir, a heroin mi se jednostavno ne sviđa. Možda se, ako budem dobar, mogu počastiti nečime da se nagradim, a što bi to moglo biti, to ostavljam vama na maštu', rekao je Williams.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 12:31