MODERNA PEPELJUGA

OD BOSONOGE DJEVOJČICE IZ GHETTA DO DIZAJNERICE ŠTIKLI Holivudska glumica kao mala je nosila cipele pune rupa, a danas si može priuštiti sve što želi

 INSTAGRAM

Jedna od najuspješnijih žena u Hollywoodu prošla je trnoviti put do zvijezda, a najtežih dana i danas se često sjeća jer je to, kaže, jedini način da ostane skromna i prisebna.

Jennifer Lopez odrasla je u zloglasnom Bronxu u New Yorku, a skromni stan dijelila je s roditeljima portorikanskih korijena te dvije sestre. Dom im je bio toliko skučen da su tri djevojčice morale spavati na istome krevetu.

Danas je Jennifer uspješna glumica i pjevačica čije se bogatstvo procjenjuje na oko 340 milijuna dolara (oko 2,2 milijarde kuna).

Nedavno je udružila snage s legendarnim talijanskim dizajnerom obuće Giuseppeom Zanottijem i kreirala vlastitu liniju glamuroznih štikli, kakve i sama rado nosi na nastupima.

A video posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Iako danas za par cipela bez problema izdvaja i po nekoliko tisuća dolara, Lopez je u djetinjstvu skoro pa hodala bosa.

'Bili smo prilično siromašni. Roditelji sestri i meni nisu mogli priuštiti nove stvari. Nosila sam pohabane cipele pune rupa', prisjetila se Jennifer.

Dodala je kako tada nije mogla ni sanjati da će jednoga dana sama dizajnirati obuću o kojoj maštaju žene diljem svijeta.

'Volim sve što radim, bilo da je riječ o glazbi, glumi ili modi. Osjećam se počašćeno što mi se uopće pružila prilika da slijedim i ostvarim vlastite snove', kaže Lopez.

Danas joj je obitelj najveća potpora, ali nije uvijek bilo tako.

Latino diva poslije srednje škole nikako nije mogla pronaći zajednički jezik sa strogom majkom Guadalupe.

'Tjerala me da upišem fakultet, ali ja sam čvrsto odlučila da ću postati profesionalna plesačica. Otišla sam od kuće i neko vrijeme spavala na sofi u plesnom studiju. Praktički sam bila beskućnica. Danas majci ništa ne zamjeram. Znam da se samo brinula za moju budućnost i hvala joj na tome', zaključila je holivudska glumica i pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:34