PREVARENA I POVRIJEĐENA

OGLASILA SE USAINOVA DJEVOJKA 'Život s boginjom potratio si s nekom koja joj nije blizu'

 Instagram

Djevojka Usaina Bolta mudro je šutjela ovih dana dok je Jady Duarte, brazilska studentica, s javnosti podijelila sve detalje o noći koje je provela s kraljem sprinta.

Iako se Kasi Bennett, kako se zove Usainova djevojka, o cijeloj ovoj aferi nije službeno oglasila, na društvenim je mrežama lajkala neke od objava koje se odnose na preljubnički 'izlet' njezinog dragog, a lajkala je i tweet koji glasi 'Život s boginjom potratio si zbog romanse na jednu noć s nekom koja joj nije bi blizu', piše Daily Mail.

Jady Duarte, koju je javnost upoznala nakon što su se fotografije razuzdane noći s Usainom proširile internetom, tvrdi da takvu slavu nije htjela. No svejedno je ispričala sve detalje o druženju s raskalašenim Jamajčaninom.

Jady je tako izjavila da ju je Usain zaveo trbušnjacima, a da su dok su vodili ljubav slušali Rihanninu pjesmu 'Work'. Iako joj se učinilo da među njima nešto postoji, a Usain joj je obećao još jedan spoj, do toga naravno nije došlo.

Twitter

- Sada vidim da žene skuplja isto kao i medalje - izjavila je Jade za Daily Mail.

Prema objavama na koje je Kasi reagirala na društvenim mrežama ne čini se kao da joj je namjera pomiriti se s Usainom, no njegova sestra je svejedno sigurna da će njihova ljubav pobijediti.

- Kasi je navikla da je on poznat. Ljudi se stalno slikaju s njim i on je na to navikao. Mislim da se između njega i Brazilke nije ništa desilo. On previše voli Kasi da bi ugrozio njihovu vezu. Fotografije nisu dokaz da je između njih nešto bilo, a i on se uvijek protivio prevarama - tvrdi Usainova sestra.

Što je od toga zbilja istina, vrijeme će pokazati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:58