BOŽO VREĆO

OMILJENI BOSANSKI UMJETNIK PORUKOM HEJTERIMA GANUO OBOŽAVATELJE 'Cijeli su me život ponižavali i vrijeđali, a ja vam imam samo jednu stvar za reći...'

Božo Vrećo
 Marko Todorov / CROPIX

Osebujni bosanskohercegovački pjevač sevdalinki Božo Vrećo nedavno je iznova osvojio fanove na društvenim mrežama podijelivši s njima novi spot, ‘Elma’, za pjesmu koja govori o djevojčici s kojom se do šeste godine igrao svaki dan. U emotivnoj priči o prijateljici koja je poginula u ratu pronašli su se mnogi.

Umjetnik koji se odijeva onako kako se osjeća, nekad nosi haljine, a nekad hlače, nikad nije skrivao svoju osobnost niti odrastanje, i često je isticao kako je bilo teško odrastati u maloj sredini, u kojoj si drugačiji i neprihvaćen.

‘Jedino što želim reći u ove kasne sate je da nikada ne osuđujem nikoga, mene su cijeli život ponižavali i vrijeđali, zato nikad nikog nemojte, kaže mi jedna žena među stotinama poruka koje su došle povodom Elme i bile prepune ljubavi.

Eto vala još da si obukao odijelo umjesto haljine pa da sve bude šućur Allahu, a što ako ono baš neću i džaba nekom i uši i oči kad ne čuje i ne vidi ono što iz srca izlazi.

Bog me stvorio takvog i njemu sam divan, kome nisam ima problem sa samim sobom i nije to više samo ni pjesma, cijeli je to život stao u par mojih stihova...

I da, voljeni moji, hvala za sve divne riječi, povodom moje Elme, hiljade vas je proplakalo zajedno sa mnom ali pored divnih poruka bilo je i onih jako ružnih, od onih koji valjda nisu nikad nikog izgubili, od kamenja, jer kako drugačije opisati te zle ljude, psovke su se ticale i moje majčice i samo iz tog razloga blokiram svo zlo koje dođe do mene.

Hvala za svaku lijepu riječ a ružne nikom nikad nemojte reći, živite svoj život...

I još, gay osobe, trans osobe i svi ostali koji se naprosto ne uklapate i "iritirate" vrlo nam društvo poput mene samim svojim postojanjem bez da ikom zla činite, želim vam poslati puno ljubavi jer je to oduvijek moja misija, samo ljubav, ljubav i ljubav!’

Na njegovu je objavu reagiralo gotovo tisuću ljudi, a u komentarima su mu mnogi zahvaljivali na iskrenosti i lijepim riječima, pisali mu da je poseban i neiskvaren, i pružili mu podršku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:58