ISTINA IZLAZI NA VIDJELO?

OPROŠTAJNO PISMO BIVŠE DJEVOJKE JIMA CARREYJA KOMIČARU BI MOGLO UNIŠTITI KARIJERU? 'Prenio joj je tri spolne bolesti i nazivao ju nezahvalnom kučkom'

 Getty Images / Getty Images

Bivša djevojka Jima Carreyja Cathriona White prije godinu dana je počinila samoubojstvo. Cathriona je imala samo 27 godina, no samo nekoliko dana nakon prekida sa slavim komičarom odlučila si je oduzeti život tako što se predozirala.

No, cijela ta priča za Carreyja nije gotova.

Mark Burton, bivši Cathrionin suprug, odlučio je svim silama istjerati istinu na vidjelo, pa je glumca tužio zbog navodnog nabavljanja droge za Cathrionu pod lažnim imenom. Burton također tvrdi da je Carrey slavu koristio kako bi kontrolirao i manipulirao njome, a na vidjelo su sada izašli i detalji Catrhrioninog oproštajnog pisma koje je objavljeno u petak, piše Daily Mail.

Pismo napisano na dvije stranice glavni je dokaz u sudskom postupku protiv glumca, a Cathriona njemu Jimu zamjera jer joj je navodno prenio tri spolne bolesti.

A photo posted by Cat white (@littleirishcat) on

- Imam 27 godina, a sve što je preostalo od mene je prazna ljuštura. Pokušavam se sabrati emocionalno i mentalno, svi prolaze kroz loša iskustva i prekide, teško je, no nakon što prođe neko vrijeme, upoznaju nekog novog i počinju ispočetka. No što kad si bolestan?. Kako nastaviti dalje i upoznati nekog novog - pitala se Cathriona u pismu koje je prije smrti uputila holivudskom glumcu s kojim se viđala tri godine. Nastavlja:

- Oštećena sam, osjećam se odvratno. Zlo mi je kad se tuširam. Krenuti ispočetka, kako? S tim se više zasigurno neću susresti. Zauvijek ću biti oštećena roba pa sad moram prihvatiti nešto čega sam se uvijek bojala. Ostat ću sama. Napuštena i sama - dio je srcedrapajućeg pisma ove preminule djevojke.

Pored svega, optužila je Jima i njegovu ekipu za verbalno zlostavljanje, primjerice, da su je nazivali nezahvalnom kučkom.

A photo posted by Cat white (@littleirishcat) on

- Nitko me nije poštovao, bila sam degradirana, suočavala sam se s prijetnjama, naša je veza bila omalovažavana - nastavlja Cathriona dalje.

Odvjetnici Jima Carreya sve optužbe nazvali su odvratnima te samo načinom na koji bivši Cathrionin suprug od Carreya želi iznuditi novac. No Burton tvrdi da ovdje nije riječ o novcu već samo o Jimovom odnosu s Cathrionom i borbi za istinu. Burton tvrdi da je Jim molio Cathrionu da šuti o spomenutim bolestima te ju je navodno pokušao nagovoriti da potpiše papire koji bi ga oslobodili krivnje. Papiri podneseni sudu sadrže i niz uznemirujućih tekstova koje su Jim i Cathriona izmijenili prije njezine smrti.

- Uvijek ću te voljeti, budi dobar prema samom sebi. Molim se da si zadovoljan i da ćeš pronaći svoj mir - poručila je Cathriona glumcu za kraj. Cathriona je radila kao vizažistica na filmskim i televizijskim setovima, a prije toga je pohađala satove glume.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:28