GLUMICA U USPONU

ORLANDO BLOOM SE CRVENI, ISPRIČAO SE KONOBARICI ZBOG OTKAZA Nju baš briga: 'Lako za posao, seks je bio nevjerojatan...'

 REUTERS/Phil Mccarten / Instagram

Konobarica luksuznog lanca restorana i hotela Chiltern Firehouse u Londonu, Viviana Ross, dobila je otkaz nakon što je šef otkrio da se previše zbližila sa slavnim glumcem Orlandom Bloomom. Premda mlada ljepotica nije požalila ‘večer nevjerojatnog seksa’, britanski mediji pišu da joj se Bloom ispričao zbog neugodnosti.

Orlando Bloom (40) je bio toliko zabrinut za konobaricu koju je odveo u krevet, da ju je nazvao kako bi provjerio je li sve u redu i kako bi se ispričao zbog incidenta, piše The Sun. List također donosi da glumac uopće nije bio svjestan razvoja događaja nakon što je otišao i ostavio u svojoj sobi 21-godišnju lijepu glumicu u usponu.

Izvor otkriva da par nije izmijenio brojeve, ali se Bloom potrudio i od hotela saznao Vivianin broj: ‘Orlando je broj dobio od Chiltern Firehousea i nazvao ju je kako bi se uvjerio da je dobro. Sve je to bilo iznenadno, ali on je gospodin i iskreno nije imao pojma što se dogodilo nakon što je otišao. Rekao je da mu je žao zbog svega.’

Dodao je i da su obje bili svjesni da se radi o strastvenoj noći, te ni jedan ni drugi nisu ništa očekivali iduće jutro.

Viviana je iz Rumunjske stigla prije dva mjeseca u Englesku kako bi se posvetila svojoj glumačkoj karijeri koju pokušava postaviti na noge, a za to vrijeme zarađuje u kafićima.

Blooma je ljepotica upoznala dok mu je služila piće. Slučajno je nakon smjene naletjela na njega i kratko su razgovarali, a onda ju je glumac navodno pozvao u njegovu sobu. Chiltern Firehouse poslao joj je službeni dopis o otkazu sat vremena nakon što ju je šef pronašao u Orlandovoj sobi, tvrdi izvor. Međutim, Viviana je ubrzo rekla da nimalo ne žali zbog ove avanture.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:42