VJENČANJE

FOTO, VIDEO: NAJLUKSUZNIJA SVADBA GODINE Tako to rade Rusi: Milijarderova mladenka nosila čak dvije vjenčanice, jedna je bila optočena dijamantima

 
 Screenshot / Instagram

Ruski oligarh i milijarder Aleksej Šapovalov na ekstravagantnoj ceremoniji u Moskvi prošlog vikenda oženio je svoju dugogodišnju zaručnicu Kseniju Tsaritsinu.

Glamuroznu svečanost na koju je ovaj ruski biznismen potrošio nekoliko milijuna dolara strani mediji već su prozvali najluksuznijom svadbom 2017. godine.

Samo zaručnički prsten ukrašen dijamantom od 70 karata, kojim se Ksenija pohvalila na društvenim mrežama, stoji nevjerojatnih devet milijuna eura.

Iako je Šapovalov Kseniju posljednjih pet godina nazivao svojom suprugom i zajedno već imaju dvoje djece, par je tek sada stao pred oltar. A čekanje se prelijepoj ruskoj ljepotici evidentno isplatilo.

Ruska manekenka nosila je čak dvije vjenčanice: raskošnu haljinu prekrivenu dijamantima u ponoć je zamijenila jednako glamuroznom kreacijom od čipke s velom do poda. Mladenci su zabavu začinili tortom na osam katova koja je lebdjela do stola za mladence, koji je bio dekoriran s više od stotinu svježih bijelih cvjetova. Goste su zabavljali njihovi omiljeni glazbenici, pop pjevačica Polina Gagarina, koja je bila u trci za Eurosong, te rock band Leningrad.

Платье @pninatornai

A post shared by Ksenia Tsaritsina (@ksenia_tsaritsina) on

70k

A post shared by Ksenia Tsaritsina (@ksenia_tsaritsina) on

Dress code za uzvanike bile su tri boje: crna, bijela i crvena, koji su imućni gosti uvažili u iznimno glamuroznim i skupocjenim dizajnerskim varijantama.

“Bilo je nevjerojatno. Hvala našim prijateljima što su podijelili ovaj prekrasan dan s nama. Posebno zahvaljujem našim obiteljima”, rekla je Ksenija nakon vjenčanja.

Par inače živi na relaciji Moskva - Dubai, gdje ih često viđaju kako se voze u skupocjenom Bentleyju.

Mood#

A post shared by Ksenia Tsaritsina (@ksenia_tsaritsina) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:21