SUĐENJE

'OVISAN JE O KOKAINU I PROSTITUTKAMA' Potresna snimka tragično preminule djevojke Jima Carreyja otkriva mračnu stranu slavnog komičara?

 Getty Images / Getty Images

Cathriona White bivša je djevojka Jima Carreyja koja je samo nekoliko dana nakon njihovog konačnog prekida prošle godine počinila samoubojstvo nakon što se predozirala.

Tragična smrt ove vizažistice dovela je sada do sudskog spora koji je protiv slavnog komičara pokrenuo Mark Burton, nekadašnji Cathrionin suprug, koji smatra da je upravo Carrey kriv za njezinu smrt.

Kao dokaz protiv glumca sudu je predočeno oproštajno Cathrionino pismo, a Radar Online sada piše da potresna snimka u čijoj su oni posjedu, a koju je zabilježila pokojna Cathriona, otkriva jednu potpuno drugu stranu spomenutog glumca.

U tajnom razgovoru s bliskom prijateljicom Cathriona je priznala da je u brak s Burtonom ušla samo kako bi mogla živjeti u Americi.

- Bio mi je prijatelj godinama, pa mi je odlučio pomoći u toj situaciji. Bili smo u Vegasu i vjenčali se - govori Cathriona u videu koju posjeduje Radar.

Preminula djevojka Jima u videu opisuje kao ovisnika o kokainu i prostitutkama.

- Konzumira puno kokaina, pogotovo za vrijeme blagdana. Onda se prebaci na travu, pa opet kokain zbog čega potpuno poludi ili padne u depresiju. To je kao 50 nijansi sive, 50 milijuna nijansi sive. Potpuno sam slomljena zbog toga - govori Cathriona u videu u jednom trenutku, a prenosi Radar.

Cathriona se predozirala prije godinu dana. Jim i njegov odvjetnik odbacuju optužbe da je on kriv za njezinu smrt te smatraju da se Cathrionin bivši suprug samo želi dokopati novca.

- Carrey je pretrpio mnogo toga otkako se ubila žena koju je volio i sramotno je što se sada mora suočavati s ovim grabežljivim tužbama - govori izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:18