RIJEŠEN MISTERIJ

PLAYBOYEVA ZEČICA PREMINULA U 34. GODINI, NAKON OSAM MJESECI OTKRIVEN UZROK SMRTI 'Stanje joj se pogoršalo nakon posjeta kiropraktičaru'

 Instagram

Katie May preminula je u veljači ove godine. Dosad nije bilo poznato što je bio uzrok njezine smrti, no autopsijom je sada potvrđeno da je razlog odlazak kod kiropraktičara koji joj je tijekom tretmana ozlijedio vratnu arteriju i prekinuo dotok krvi u mozak, piše portal TMZ.

Playboyeva zečica je tijekom snimanja u Los Angelesu pala i ozlijedila vrat. Odlazak liječniku nije joj pomogao, pa se odlučila obratiti kiropraktičaru. No Katein odlazak kiropraktičaru situaciju je samo dodatno pogoršao o čemu je ona pisala i na Twitteru, a usput je potražila i pomoć od svojih pratitelja.

A video posted by Ms_KatieMay (@ms_katiemay) on

Katie, koju je pratila i titula kraljice Snapchata, je iza sebe ostavila sedmogodišnju kćer Miu. Bila je samohrana majka. Njezina smrt je okarakterizirana kao nesreća, a nije poznato je li njezina obitelj pokrenula pravni postupak protiv kiropraktičara.

A photo posted by Ms_KatieMay (@ms_katiemay) on

Katie je tijekom godina snimila niz editorijala za Playboy i Sports illustrated, a na Instagramu je imala gotovo 200 tisuća sljedbenika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:28