JEDNOSTAVNI SU I SKROMNI

'PONAŠA SE KA' DOMAĆI ČOVIK' Bono Vox nenajavljen banuo u konobu na Zlarinu, evo što je naručio

 Facebook

Antonio Makale, vlasnik konobe Prslika na otoku Zlarinu, i njegovo osoblje doživjeli su veliko i ugodno iznenađenje kada im je u četvrtak navečer nenajavljen s prijateljima u konobu “banuo” nitko drugi doli legendarni Bono Vox, frontmen grupe U2.

- Tijekom dana naručen nam je stol za dvadesetak osoba. Kad su došli oko 22 sata, i kada smo vidjeli da je među njima i Bono Vox, našem oduševljenju nije bilo kraja - ispričala nam je zlarinska nevjesta, inače, Zagrepčanka Romana Rekić, supruga vlasnika konobe Prslika.

Otkrila nam je da su Bono Vox i društvo za predjelo jeli crni rižoto, nakon čega su uživali u oradama na žaru s blitvom i krumpirom, dok desert nisu željeli. Pili su malvaziju i crno vino - plavac mali.

- Među njegovim društvom, koliko sam primijetila, bili su supruga i sin. Moram priznati da me, unatoč njegovoj slavi, ugodno iznenadila njegova neposrednost. Kompletno društvo bilo je jednostavno i skromno, tek smo na njihov zahtjev, radi intimnije atmosfere, prigušili svjetla i postavili voštanice na stol - rekla nam je Romana Rekić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:20