KLAN KARDASHIAN

POPULARNOJ ZVIJEZDI REALITYJA OSTVARILA SE ŽELJA Liječnici su joj zabranili da zatrudni, no ona i suprug očekuju treće dijete

 REUTERS / REUTERS

Obitelj Kardashian West uskoro će biti bogatija za još jednoga člana. Naime, Kim Kardashian nikada nije skrivala želju da i ima veliku obitelj, obzirom da ima brata, dvije sestre te dvije polusestre, a sada joj se ta želja i ostvaruje.

Poznata starleta i zvijezda realityja 'Keeping Up With The Kardashians' i njezin suprug, glazbenik Kanye West, u lipnju su počeli tražiti ženu koja bi im rodila dijete kao surogat majka, a izvori bliski američkom tabloidu Us Magazine tvrde da imaju razloga za slavlje.

Žena iz San Dijega koju su angažirala trudna je tri mjeseca, tako da će prinova u obitelj stići vjerojatno u siječnju 2018. godine.

Kim i Kanye, roditelji četverogodišnje North i 19-mjesečnog Sainta, pristali su platiti 38.600 eura koje će surogat majci isplaživati tijekom 10 mjeseci u ratama od 3.800 eura, izvijestio je TMZ.

U slučaju višeplodne trudnoće taj iznos bit će uvećan za 4.300 eura po djetetu. Pritom su agenciji koja posreduje platili 59.000 eura predujma.

Nakon dviju rizičnih trudnoća liječnici su upozorili američku zvijezdu da bi joj treća trudnoća mogla ugroziti život Kim je imala komplikacije poznatije pod imenom placenta accreta, što znači da posteljica abnormalno sraste sa stijenkom maternice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:51