PRINOVE U OBITELJI

PORTUGAL JE SINOĆ IZGUBIO OD ČILEA, ALI RONALDO JE IPAK DOBIO Postao je otac blizanaca, ranije napušta Kup konfederacija

 REUTERS

Realov igrač i jedan od najboljih nogometaša svijeta Christiano Ronaldo postao je otac blizanaca, koje mu je na svijet donijela surogat majka, kako su ranije izvještavali mediji.

Potvrđeno je da će Ronaldu biti dopušteno da ranije napusti Rusiju u kojoj se održava Kup konfederacija, nakon što je u sinoćnjoj utakmici polufinala Portugal na jedanaesterce izgubio od Čilea. Portugal još očekuje susret za treće mjesto protiv Njemačke ili Meksika.

Iako vijest još nije službeno potvrđena Ronaldo je sinoć na Facebooku objavio kako ranije napušta Kup konfederacija kako bi konačno mogao biti sa svojom djecom po prvi put.

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

- Tijelom i dušom bio sam uz svoju nacionalnu reprezentaciju, iako sam postao otac još dvojice sinova, napisao je među ostalim Ronaldo na Facebooku.

Mijenjanje pelena nisu nepoznanica jednom od najvećih nogometaša u povijesti jer već ima sina, sedmogodišnjaka, Christiana Ronalda Jnr. Bit će zanimljivo čuti kako je odlučio nazvati nove prinove u obitelji.

Također, šuška se da je sadašnja Ronaldova cura trudna. Naime, portugalski je nogometaš na Instagramu nedavno objavio fotografiju na kojoj drži ruku preko trbuha Georgine Rodríguez, 22-godišnje španjolske manekenke, s kojom je u vezi oko godinu dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:43