PONIŽEN DO KRAJA

POTPUNA PROPAST O. J. SIMPSONA Nosi pelene za odrasle zbog čega je dobio nadimak 'Smrdljivko', a zatvorski čuvari svaki dan se iživljavaju nad njim

 SAM MIRCOVICH / REUTERS

Svi bježe od njega. Nitko normalan ne želi dijeliti ćeliju s njim. Izbjegavamo ga i za vrijeme ručka jer smrdi poput kuge, žali se u pismu zatvorenik Vernon Nelson, koji u Nevadi služi zatvorsku kaznu, a jedan od cimera mu je i bivši igrač američkog nogometa O. J. Simpson.

Sportaša su osudili na 33 godine života iza rešetaka zbog oružane pljačke i otmice u Las Vegasu, a svojedobno su mu sudili i zbog ubojstva bivše supruge Nicole Brown Simpson i njezina tadašnjeg dečka Rona Goldmana, ali su ga oslobodili krivnje.

Drugi zatvorenici tvrde kako je O. J. potpuno zdravstveno propao. Kažu da je već neko vrijeme inkontinentan pa ne može kontrolirati malu i veliku nuždu zbog čega su ga cimeri prozvali 'Smrdljivko'.

'Nosi pelene za odrasle, ali ni one mu ne pomažu. Postao je glavni predmet sprdnje, a čuvari se redovito iživljavaju na njemu. Simpson se nadao da će zbog nekadašnjeg statusa sportske zvijezde imati povlašteni tretman, ali u zatvoru je 'niškoristi' poput drugih osuđenika', rekli su robijaši iz Nevade.

I Simpsonov bivši menadžer Norman Pardo zabrinut je za njegovo zdravlje. Sumnja da O. J. ima Alzheimerovu bolest jer se često žali na glavobolje i gubitak pamćenja, muca i sve lošije vidi, a ima problema i sa sluhom.

Drugi pak smatraju da su simptomi koje ima bivši igrač američkog nogometa posljedica udaraca koje je u sportskoj karijeri primio u glavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:08