ŠVEDSKI IDOL

POZNATA PJEVAČICA SE PRERUŠILA I OTIŠLA NA AUDICIJU ZA 'IDOL' Otpjevala je vlastiti hit, članica žirija joj poručila da nije bila dovoljno dobra

 
 YOUTUBE

Poznata američka pjevačica Anastacia zadnjih tjedana boravi u Švedskoj gdje snima svoj novi album, no umjesto razgledavanja jedan dan provela je na audiciji za glazbeni show "Švedski idol".

Glazbeni producent Andres Bagge nagovorio ju je da promijeni identitet i nastupi kao Gabi te se predstavi žiriju sa svojom pjesmom.

Odlučila ga je poslušati, a rezutat je urnebesan. Anastacia je smiješnu zgodu odlučila podijeliti sa svojim obožavateljima na Facebooku.

Na audiciji uopće nije ličila na sebe, imala je crnu periku, ali kad je zapjevala vlastiti hit "I'm Outta Love" rasturila je izvedbom.

Dobila je uglavnom komplimente od žirija, ali ne odveć pohvalne. Rekli su joj da zvuči gotovo kao Anastacia, ali ne baš poput nje i da je bila prilično nervozna. Što je istina jer se pjevačica trudila djelovati kao da ima prvi glazbeni nastup u životu ne bi li bila što autentičnija.

Pogledajte video do kraja i saznajte kao su reagirali članovi žirija kada su saznali istinu.

YVJ05sSPFxc

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:49