NOVA BIOGRAFIJA

PRINC CHARLES U NOVOM PRELJUBNIČKOM SKANDALU!? Otkriveno da je ljubovao s poduzetnicom, Camilla kipi od bijesa: 'Potpuno je izvan kontrole'

 Getty Images / Getty Images

Prema tvrdnjama u novoj biografiji 'Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life', 68-godišnji princ od Walesa imao je avanturu s poduzetnicom Sue Townsend dok je još bio u braku s princezom Dianom, a već se počeo viđati sa sadašnjom suprugom Camillom.

Zbog iznošenja ovih šokantnih informacija, Camilla je bijesna i osjeća se poniženo, piše Radar Online.

- Potpuno je izvan kontrole. Uvijek je vjerovala da je ona bila ta koja je Charlesa smirila. Dijelili su krevet godinama prije njegovog braka s Dianom i nakon što se vjenčao s njom - tvrdi izvor.

Dodao je da je Camilla ostala potpuno zabezeknuta kad je čula za spomenutu knjigu i Sue.

- Camilla je poznata po tome da ne voli skrivati osjećaje. Čim se susrela s Charlesom ljutito mu je u glavu bacila figuricu koja joj se našla od rukom i vikala da joj nije jasno kako ju je mogao varati i ponižavati je u javnosti.

Charles joj je pokušao objasniti da je riječ bila samo o bliskom prijateljstvu, no Camilla mu nije vjerovala ni riječ pa ga je tako bijesna šakama počela udarati po prsima. Bio je to itekakav prizor - otkrio je izvor i dodao da je Camilla ljuta jer mu je toliko preljuba oprostila pa je mislila da su te priče iza njih.

- Avantura sa Sue posebno je izluđuje. Spremna je osvetiti mu se - tvrdi izvor.

Sue, koja sada ima 67 godina, danas je suosnivačica tvrtke Crabtree & Evelyn. Prema biografiji koju je napisala Sally Bedell Smith, Sue ne poriče da je njezin odnos s Charlesom bio romantičan.

- Da, bili smo bliski, ali to je bilo davno - rekla je.

A bili su toliko bliski da ju je Charles upoznao sa svojom sestrom i princezom Anne, zajedno su uživali u odlasku na izlete u njegovom Aston Martinu, a pratila ga je i na odmorima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:57