OSVRT NA NAJTEŽE RAZDOBLJE

S TEŠKOM DIJAGNOZOM BORI SE VEĆ DVIJE GODINE Životna bitka bosanske pjevačice koja će vas ganuti

 Instagram

Donna Ares prije dvije godine saznala je da boluje od raka grlića maternice, a kako bi ju pobijedila lavovski se borila, a sada poručuje da tome uskoro dolazi kraj.

Cijelo ovo vrijeme bosanska pjevačica imala je podršku brojnih fanova, a i onih koji su je upoznali tek kad je progovorila o borbi s bolesti. Nakon svega što je prošla pokušava se vratiti svakodnevnim životnim obavezama, a na Facebooku se osvrnula na sve iza sebe i na sve što je čeka.

- Važnost kose za mene nikad nije bila u ljepoti nego u karakteru i osobnom osjećaju kompletnosti. Volim je!! Vježbam duge šetnje, eksperimentiram s prehranom, učim danski ludom brzinom, privodim kraju i New Media Design na IT Akademiji radi usavršavanja i planiram upisati još jedan smjer. Svaki dan vježbam klavir, ali glazba mi trenutačno nije na prvom mjestu interesa. Kroz sve što mi se dogodilo u posljednje dvije godine stekla sam nova znanja i saznanja što mi je otvorilo potpuno nove vidike i ukazalo na neke druge probleme koji traže rješenja. Teško se vratiti na točku u prošlosti kad si već bio dio budućnosti. Kada bih morala ukratko napraviti komparaciju Sobe1 i Sobe2 najbolji opis bi bio da Alisa u zemlji čuda iz serije Sultan Sulejman prelazi odjednom u seriju Star Wars i postaje Avatar sa robotskom operacijom budućnosti i uz to idu sva čuda koja su se tu dogodila i događaju se svakodnevno. Zato oporavak traje predugo ali i to uskoro prestaje!!! Volim vas sve i puno pozdravljam - poručila je pjevačica.

Tijekom najtežeg razdoblja u svom životu Donna je često isticala da nije ona koja odustaje što je i pokazala.

Donna je rođena u Bihaću prije 39 godina, a prvi javni nastup imala je na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije na Dori 1997. U Opatiji je prije 17 godina nastupila s pjesmom 'Zadnja noć'. Glazbom se bavi od malih nogu. Oba su joj roditelja glazbenici, završila je srednju glazbenu školu te se pripremala za akademiju u inozemstvu no u daljnjem usavršavanju ju je spriječio rat. Donna Ares je autorica velike većine svojih pjesama, a najpoznatiji su joj hitovi 'To mi nije trebalo', 'Ubila me tvoja nevjera' i 'Idi, idi moja vilo'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 11:01