'ŠTO IMA LJEPŠE OD TOGA?'

'SEKSAM SE SVAKI DAN, ALI SE VIŠE NE SNIMAM' Jedan od najvećih seks simbola bivše države progovorila o pikanterijama iz privatnog života

Suzana Mančić
 Ivan Kuharić / CROPIX

Iako je ušla u sedmo desetljeće života, Suzana Mančić kaže da seks voli više od svega. Pošto njezin dugogodišnji partner Simeon Ocomokos živi u Grčkoj, voditeljica ga često posjećuje. Tako je bio i ovoga puta, a u intervjuu za Kurir Stars otkrila je i neke od pikanterija iz privatnog života, kao kad se zadnji put seksala.

- Jučer. Otišla samu Atenu i imala odličan seks. Nemojte misliti da meni to nedostaje. Što ima ljepše od seksa. Tko kaže da postoji nešto bolje od tog zadovoljstva, laže - kaže jedan od najvećih seks simbola bivše Jugoslavije.

No poučena prošlosti, tijekom seksa se više ne snima.

- Ma nema toga odavno. Uništila sam sve kamere i pobacala ih - priznala je Suzana čije su porno snimke nekada kružile internetom.

Često joj se udvaraju mlađi muškarci, no izazovi je više toliko ne privlače.

- Razum mi je danas važniji od srca i strasti. Pogledam i ja zgodnog muškarca, malo se nasmiješim, bacim neki flert, međutim, čuvam svoj život i obitelj - kaže Suzana.

Progovorila je i o nasilju nad ženama te priznala da je bila žrtva psihičkog nasilja.

- Prijetili su mi, radili probleme. Imala sam sreću pa sam izbjegla batine i zlostavljanje. Uspjela sam se izvući iz takvih situacija, ali mnoge žene nisu- Mnoge nemaju alternativu, a ni financijsku sigurnost - govori Suzana. Smatra da bi onog trena kad bi muškarac digao ruku na nju i sva ljubav prestala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 10:18