RAZVOD DESETLJEĆA

ŠESTERO DJECE, 12 NEKRETNINA I 400 MILIJUNA Evo kako će Jolie i Pitt podijeliti imovinu: 'Brad stalno plače, oko jedne stvari će izbiti potpuni rat'

 Getty Images / Getty Images

Iako su njihovi obožavatelji, kao i cijela javnost, bili uvjereni da su Angelina Jolie i Brad Pitt par koji će trajati zauvijek, njihovoj ljubavnoj priči kraj je došao prošli tjedan u trenutku kada je holivudska glumica podnijela zahtjev za rastavu braka.

No kako piše portal TMZ, Brad i Angie mogućnost razlaza ipak su predvidjeli jer su potpisali predbračni ugovor. Prema njemu, zajedničku imovinu vrijednu 400 milijuna dolara trebali bi podijeliti bez znatnijih prijepora. Zajedno posjeduju 12 nekretnina. Sedam ih glasi na Bradovo ime, dvije na Angelinino, a tri su kupili prije nego što su izmijenili zavjete u kolovozu 2014. godine.

Prema predbračnom ugovoru, Brad će zadržati svoje nekretnine, a Angie svoje. Nekretnine koje su zajedničke (kućerina u New Orleansu, vinograd u Francuskoj i stan u New Yorku), podijelit će također bez većih problema, piše TMZ.

Međutim, najveći problem u cijeloj ovoj brakorazvodnoj parnici bit će djeca. Kao što je već poznato, Angelina nad njihovih šestero djece želi potpuno skrbništvo. Naime, cijeli razvod se temelji na tome da je Brad loš otac, iako će dokazi za tu tvrdnju, osim slučaja u avionu gdje je Brad navodno fizički nasrnuo na sina, javnosti zasad ostati nepoznate. U istragu oko incidenta u avionu navodno se uključio i FBI kako bi se razjasnilo je li Brad zbilja fizički i verbalno zlostavljao svoju djecu i to pod utjecajem alkohola. Ni Jolie ni Pitt ništa od navedenog nisu komentirali.

- Angelina je potpuno očajna jer je došlo do ovoga, no učinit će sve što je u njezinoj moći kako bi zaštitila svoju obitelj - govori izvor upućen u cijelu priču.

Brad je u šoku jer ga je Angelina izvrijeđala kao oca. Djece se ne želi odreći i borit će se za zajedničko skrbništvo. Od prošlog tjedna, otkako je podnesen zahtjev za rastavu, Angie je na mobitelu blokirala sve dolazne poruke i pozive od uskoro bivšeg supruga. Iako su zajedno proveli 12 godina, čini se da to nimalo neće utjecati na to da brak mirno privedu kraju.

- Brad je izvan sebe. Lijevao je suze. Bio je potpuno zatečen Angelininim zahtjevom za rastavu. Nije imao pojma da će to učiniti. U tom trenutku nije imao ni odvjetnika - govori izvor.

Dodaje da je Brad spreman boriti se za svoja prava te da će dati sve od sebe da Angie ne dobije ono što želi - potpuno skrbništvo nad njihovom djecom, a u tom bi ih slučaju njihov otac mogao tek povremeno posjećivati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:13