ŠOK U OBITELJI

SEVERININOG SVEKRA DVA SATA SASLUŠAVALI OBAVJEŠTAJCI Prvo je zvao policiju zbog tri nepoznata muškarca ispred kuće, a sada su ga priveli zbog pjesme!?

 Instagram

Srpski pjevač Dragan Kojić Keba, inače svekar splitske pjevačice Severine, završio je u službenim prostorijama Sigurnosno-informativne agencije (BIA) na obavijesnom razgovoru jer je, kako saznaju srpski mediji, ugrozio nacionalne interese.

Protekli vikend bio je izuzetno buran za pjevača narodne glazbe. Nakon što je pozvao policiju da ga zaštiti i privede tri nepoznata muškarca koja su bila ispred njegove kuće, Keba je i sam bio priveden.

Ispostavilo se da su muškarci koji su bili ispred Kebinog doma zapravo pripadnici BIA-e, te da su pjevaču došli u službeni posjet. Kada je shvatio da mora otići na obavijesni razgovor, dobrovoljno je otišao privatnim automobilom. Nakon razgovora koji je trajao dva sata mogao se vratiti doma.

Keba tvrdi da je upravo njegova nova pjesma glavni krivac što je priveden, te da je pripadnicima BIA koji su tvrdili da novi potencijalni hit nije podoban za nacionalni interes morao iznijeti objašnjenje.

Pjevač je iznio i svoju verziju priče za srpske medije.

- Čuli su moju novu pjesmu, koju ću izdati u prosincu, a ja ne znam kako su uopće došli do snimaka. I zaključili su da pjesma nije podobna za nacionalni interes. Morao sam tako dati izjavu i objašnjenje. Ne smijem iznositi detalje - poručio je Kojić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 07:42