NEKAD I SAD

SJEĆATE LI SE CVJEĆARICE S OŽILJKOM NA LICU KOJU SU OPJEVALI I BARUNI? Evo kako danas izgleda nekad omiljena Marisol

 Screenshot

Te 1996. godine Erika Buenfil u seriji 'Marisol' utjelovila je istoimenu djevojku. Bila je to uloga koja ju je proslavila, a nakon što se serija počela prikazivati u Hrvatskoj, obožavatelje meksičkih sapunica prikovala je uz male ekrane.

Erika je počela glumiti još kad je imala 12 godina. Prva telenovela u kojoj se pojavila bila 'Acompañame' 1977. godine, a onda su se uloge počele nizati.

Krajem 80-ih zbog nesretne je ljubavi pala u depresiju i postala ovisna o alkoholu, no uloga Marisol uspjela ju je izvući iz tog pakla. Serija je u hrvatskoj bila toliko popularna da ju je u to vrijeme opjevao i bend 'Baruni'.

Screenshot

Osim u seriji Marisol, zapažene su bile njezine uloge u 'Amor en Silencio', 'Tres Mujere' i 'Amores Verdaderos'. Ova posljednja, u prijevodu 'Prave ljubavi', nedavno se prikazivala i kod nas, a za ulogu spomenutoj seriji Erika je 2014. godine dobila nagradu za najbolju glumicu, a sama serija tada je nagrađena s čak 13 'meksičkih Emmyja'.

A photo posted by @erikabuenfil50 on

Svjesna je toga da glumice iznad 30 rijetko dobivaju glavne uloge, pa je ulogu u seriji 'Prave ljubavi' nazvala krunom svoje karijere. S obzirom na to da glumica danas ima 56 godina, a izgleda odlično, a često ističe kako su za to zaslužni vježbanje, zdrava prehrana i zdrave navike. Zadnja serija u kojoj ju je njezina publika imala prilike gledati na hrvatskoj televiziji je'Divlja mačka'.

A photo posted by @erikabuenfil50 on

Erika je danas majka sina Nicolasa, a ime njegovog oca nikad nije htjela Otkriti. Prije tri godine udala se za Eduarda Yaneza.

A photo posted by @erikabuenfil50 on

A photo posted by @erikabuenfil50 on

A photo posted by @erikabuenfil50 on

A photo posted by @erikabuenfil50 on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:03