GLAVNA TEMA NJEGOVIH PJESAMA

SJEĆATE SE EMINEMOVE NEODOLJIVE KĆERI HAILIE? Više nije slatka, danas je prava bomba!

 Getty Images/Instagram

Eminemove pjesme pune su stihova koje se odnose na njegovu kćer, Hailie Scott. Ovaj dobitnik Grammyja odrepao je o njoj u više od 20 svojih pjesama, uključujući hitove Stan, Hailie’s Song, Mockingbird i When I’m Gone, piše britanski Sun.

Iako su njegovi fanovi čuli sve o njegovoj kćeri kroz riječi pjesama, mnogi od njih sjećaju se Hailie samo kao malene djevojčice.

Bez obzira na to što je Marshall Mathers, odnosno Eminem, jedan od najpoznatijih repera u povijesti, čini se kako Hailie vodi naizgled normalan život.

Eminem se za Hailienu majku Kimberly Scott ženio čak dva puta, a njihova je veza bila vrlo burna. No to nije spriječilo njihovu kći da odraste u pametnu 21-godišnju ljepoticu koja je, kad je maturirala, zahvalila ocu jer joj je on pomogao odgojivši je da bude osoba kakva je sada.

- Moja majka i otac dali su mi svu potporu u onom što sam dosad postigla u životu - kazala je tada bistra tinejdžerka, a i Eminem je svojevremeno kazao kako mu je kći uvijek na prvom mjestu, bez obzira na sve. Tada je rekao kako mu je ona glavna inspiracija i motivacija.

Hailie trenutno studira psihologiju na Svečilištu u Michiganu. Na instagramu je slijedi više od 70.000 obožavatelja, gdje obajvljuje fotografije na kojima je uglavnom s prijateljima, dečkom i psom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:53