'BORIM SE KO LAVICA'

Soraja napokon otkrila otkud joj novac za skupa putovanja, odjeću i luksuzne aute

 Instagram

Otkako se proslavila u regionalnom Big Brotheru gdje se natjecala 2011. godine, Soraja Vučelić poznata je po tome što stalno putuje, nosi skupu garderobu i vozi luksuzne automobile, a s tim se pohvali na društvenim mrežama.

I dok jednima nije jasno otkud joj novac za sve spomenuto, drugi su uvjereni da živi na račun bogatih muškaraca, ona tvrdi nešto sasvim treće, piše srpski Alo. Naime, Soraja kaže da ima puno novaca jer joj je majka u nasljedstvo ostavila veliko bogatstvo. Naime, ovoj srpskoj starleti majka je umrla kad je ona imala 18 godina, a Soraji je pripalo nasljedstvo. Tada je navodno dobila gomilu novca od kojeg danas živi i plaća skupe krpice, izlaske, putovanja.

- Kad sam ostala bez majke borila sam se kao lavica. Novac koji sam naslijedila od nje uložila sam u izgradnju kuće. Digla sam četiri kata koja iznajmljujem. Nisam se bahatila. Bez obzira na to što sam bila mlada nisam izlazila vani i kupovala garderobu, već sam sve ulagala u nekretnine. Čak sam i s majstorima radila, ništa nisam prepuštala slučaju - tvrdi Soraja.

Dodaje kako je novac skupljala malo pomalo.

- Poanta je samo u tome da treba biti hrabar i ući u posao bez straha da ćeš izgubiti. I naravno, treba znati s novcima, a ne uzalud trošiti okolo - zaključila je Soraja.

Priznaje da novac voli trošiti na putovanja, a i dosta ulaže u sebe.

- Nedavno sam kupila prirodnu kosu za 2000 eura. Vidjela sam da takvu nosi Kim Kardashian, pa sam je i ja poželjela. Nemam sponzora i ne čekam da mi neki muškarac padne s neba i život mi pretvori u bajku - zaključila je ova starleta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:40