PRAVA LJUBAV

'SRPSKI DIV' I NJEGOVA SIĆUŠNA ŽENA ODUŠEVILI FOTOGRAFIJAMA Bobana i Milicu dijeli čak 61 cm, no oni odmahuju rukom: 'To su sitnice!'

 
 Instagram

Boban Marjanović najviši je košarkaš u srpskoj reprezentaciji, a sa 2,22 m jedan je i od najviših NBA igrača u povijesti. Naravno, njegova visina redovito je povod za raznorazne komentare.

Kada se tome pridoda da ima ženu visoku tek 1,61 m, stvari postaju uistinu zanimljive. Zgodna Milica svoga supruga obožava, a zajedničke fotografije često objavljuje na Instagramu. Simpatični par postao je tako hit na internetu, a brojni komentari upućeni na račun razlike u njihovoj visini Bobanu i Milici su simpatični i ne smetaju im, piše Slobodna Dalmacija.

"Moram priznati da volim pročitati komentare o razlici u visini između mene i Bobana. Neki od njih su toliko duhoviti da me do suza nasmiju! Naravno, ima i negativnih, ali se na njih čovjek ne obazire kada je sretan i zadovoljan onim što ima", priznala je Milica.

#weddingcrashers #jeca&neca

A post shared by Milica Marjanovic (@mrsbobi) on

Razlika od čak 61 cm uočljiva je, naravno, na prvi pogled, iako seksi Milica na svakoj fotografiji nosi vrtoglave potpetice. Par je u braku već tri godine, a zajedno imaju i dva sina, Vuka i Petra.

Znaju ljudi biti i otrovni na njihov račun, ali na ružne komentare neopterećena Milica uzvraća jednostavno: "To su sitnice!"

A post shared by Milica Marjanovic (@mrsbobi) on

Behind the scenes #hubbygoals #betterthenyours

A post shared by Milica Marjanovic (@mrsbobi) on

#inauguration

A post shared by Milica Marjanovic (@mrsbobi) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:34