SPORNA OBJAVA NA INSTAGRAMU

SRPSKI MEDIJI OGORČENI NA NAOMI CAMPBELL 'Čuvena manekenka jedva odradila gažu u Beogradu, a cijelu državu je ismijala na društvenim mrežama'

 
 Profimedia, Barcroft Media

Slavna manekenka Naomi Campbell zaradila je četvrt milijuna dolara za kratko pojavljivanje na zabavi organiziranoj u Beogradu, a Blic javlja kako se na društvenim mrežama ismijala svojem posjetu Srbiji, koju nijednom nije izrijekom spomenula.

Campbell je trebala sudjelovati na dodjeli nagrada jedne tvrtke za japansko iscrtavanje obrva, no čini se da joj se stvarno nije dolazilo u Beograd, piše Blic.

Svoj je let nekoliko puta odgađala tijekom jučerašnjeg dana, iako je njezin dolazak bio planiran za ranojutarnje sate. Kada se konačno odlučila za olazak, svojim je pratiteljima na Instagramu poručila samo da 'juri negdje i da se brzo vraća'.

Naomi Campbell / Instagram

No, fotografija je, čini se, u međuvremenu uklonjena s njezinog službenog Instagram profila.

U Beogradu je trebala odraditi i fotografiranje za jedan američki brend, no nije poznato je li došlo do tog sessiona. Nakon samo nekoliko sati u Beogradu, obožavateljima je javila da odlazi iz Srbije, gdje nije ostala čak ni prespavati, iako je to bilo najavljeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 03:01