SVI JE NAPALI, ONA IM ODGOVORILA

'ŠTO JE ČUDNO U TOME ŠTO SAM PROBALA?' Legendarna glumica progovorila o eksperimentu s drogom zbog koje je imala žestoke halucinacije

 Tomislav Kristo / CROPIX

Seka Sablić, jedna od najvećih srpskih glumica i zvijezda brojnih jugoslavenskih filmova, nedavno je, nakon što se za potrebe snimanja serije 'Nemoj da zvocaš' morala pretvarati da puši marihuanu, priznala da je u mladosti probala drogu i to jednu poprilično 'oštru' od koje je, kako je rekla, imala i halucinacije.

- Bila sam s kolegom u Meksiku i dogovorili smo se da uzmemo nešto. Nismo htjeli marihuanu, ni hašiš, već sam probala neku baš 'oštru' drogu. Imala sam žestoke halucinacije - rekla je Seka tada.

Ta njezina izjava šokirala je mnoge koji je cijene, pa je neke od njezinih obožavatelja, dok je odgovarala na pitanja čitatelja Blic Pulsa, zanimalo je li zbilja istina to što je izjavila. Seka je odgovorila na svoj način.

- Što je tu tako čudno? To su gluposti i budalaštine. Probala sam iz znatiželje, a sad se netko usudio da me s mojih 70 i nešto godina komentira i proziva da se bavim drogom. Ja sam tu priču ispričala i poklonila kao anegdotu. Ne treba plivati po smeću, to je sve što imam za reći - zaključila je glumica.

Seku gledamo i u seriji 'Lud, zbunjen, normalan', a nedavno se pojavila i u Severininom spotu za pjesmu 'Silikoni'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 09:33