ORGANIZATORI SE JOŠ NISU OČITOVALI

ŠTO SE TO DOGAĐA NA MISS UNIVERSE? Epidemija pokosila ljepotice, jedna se onesvijestila na ručku, druga se srušila na pozornici...

 Instagram

Kako se bliži finale izbora za Miss Universe, kandidatkinje za ovu prestižnu titulu ljepote pod sve su većim pritiskom, piše portal abs-cbn news.

Mnoge ljepotice tako ovih dana imaju zdravstvenih problema. Sve je počelo kada se jedna od natjecateljica onesvijestila tijekom ručka s organizatorima i sponzorima cijelog događaja, dok je misica Chanelle de Lau svijest izgubila na pozornici tijekom probe.

Pozlilo je i misici Angole Luisi Baptista, a da se ne osjećaju dobro požalile su se i ljepotice iz Nikaragve i Balija. Miss Italije Sophia Sergio srušila se tijekom vikenda na jednom balu, dok je Miss Britanskih Djevičanskih otoka s večere izvedena u kolicima. Predstavnica Poljske propustila je dva događaja u skopu priprema se nije osjećala dobro.

Razlog ovim problemima navodno leži u nedostatku sna i jet legu, no iz organizacije izbora o točnim se uzrocima ovih incidenata još nisu očitovali.

Finalni izbor za Miss Universe bit će 30. siječnja na Filipinima.

Instagram

instagram

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:48