PROŠLO JE 15 GODINA

Svi se pitaju što joj je to trebalo: Koliko se Renee promijenila od prvog filma o Bridget Jones

 Screenshot

Objavljen je i drugi trailer za film 'Bridget Jones's Baby', jedan od najiščekivanijih filmova godine.

Prvi trailer objavljen je još u ožujku, a obožavatelji glumice Renée Zellweger i lika Bridget Jones koji je prvi put utjelovila još 2001. godine sada željno iščekuju rujan kada će treći film o Bridget doći u kina.

U novom filmu, stvorenom na temelju bestselera Helen Fielding, glavna junakinja se pronalazi u neočekivanom stanju. Nakon prekida s Darcyjem (Firth), Bridgetin 'sretni do kraja života' plan nije baš krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, odlučuje se fokusirati na svoj posao producentice lokalnih vijesti, okružena starim prijateljima, a onda saznaje da je trudna, s tim da nije sigurna tko je otac. Nalazi se između dvije vatre - s Markom je dijeli prošlost, a s Jackom bi mogla imati sretniju budućnost.

Pored onih koji jedva čekaju početak jeseni i dolazak filma u kina, našli su se i oni koji su komentirali koliko se Renée promijenila od prvog filma. Naime, glumica je u 48. godini poželjela izgledati mlađe pa se podvrgnula plastičnim operacijama što je dovelo do toga da više ne liči na sebe. Renée je vidno zategnula lice i izbrisala bore na čelu, a malo je i popunila obraze.

Mnogi smatraju da je s korekcijama pretjerala, a ona je samo jednom prilikom izjavila da su glasine o njezinom izgledu nepravedne i razočaravajuće.

Evo kako Bridget izgleda danas:

Screenshot

A ovako je izgledala u prvom filmu:

Screenshot

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:45