NAKON ŠTO JE I SAMA TRPJELA BATINE

Svih 7 milijuna dolara od razvoda Amber Heard donirat će zlostavljanim ženama i bolesnoj djeci

Amber Heard
 Rollo Ross / REUTERS

Glumica Amber Heard (30) mislila je ozbiljno kada je kazala da joj novac nije važan. Naime, svih sedam milijuna dolara koje dobije od razvoda s Johnnyjem Deppom dat će humanitarnim udrugama koje pomažu zlostavljanim ženama i bolesnoj djeci.

Novac će, u jednakom omjeru, donirati neprofitnoj organizaciji American Civil Liberties Union i dječjoj bolnici u Los Angelesu gdje je kao volonterka radila deset godina.

- Novac mi ne igra nikakvu ulogu i nikad ni nije, osim kada ga mogu donirati u humanitarne svrhe i pomoći onima koji se sami ne mogu obraniti - kazala je Heard nakon nagodbe oko razvoda sa svojim slavnim bivšim.

Johnny Depp, jedan od najuspješnijih holivudskih glumaca, vjenčao se s Heard u veljači 2015.

Depp je ranije dobio privremenu zabranu prilaska nakon što ga je nekoliko dana nakon zahtjeva za razvodom Heard optužila za obiteljsko nasilje.

Tada je rekla kako ju je Depp zlostavljao te da je to kulminiralo u svibnju kad je bacio mobilni uređaj u njezino lice, te razbijao predmete u njenom stanu.

Amber Heard sudu je podnijela i video snimku na kojoj nimalo trijezan Johnny Depp divlja i urla na nju, a kazala je i kako si je Depp u napadu bijesa odrezao vrh prsta, a zatim ga je umočio u tamnoplavu tintu i na ogledalu s tom mješavinom krvi i boje napisao Billy Bob, ime slavnog glumca s kojim ga je Amber navodno varala.

Incident se navodno dogodio u ožujku prošle godine u vili u Australiji, samo mjesec dana nakon njihovog vjenčanja.

Nakon što su se dogovorili oko razvoda, Heard i Depp napisali su zajedničko priopćenje u kojem tvrde kako je njihov odnos 'bio intenzivno strastven i na trenutke prevrtljiv, no uvijek vezan ljubavlju'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:52