VEZI JOŠ NIJE KRAJ?

TKO JE LJEPOTICA KOJA JE ZAVRTILA GLAVOM SLAVNOM MILIJARDERU? 'Bio sam zbilja zaljubljen. Ovo jako boli... Kad nisam zaljubljen, nisam sretan'

 
 Profimedia

Hollywoodska glumica Amber Heard pošteno je zavrtila glavom američkom poduzetniku i osnivaču tvrtke SpaceX i Tesla, Elonu Musku (45).

Naime, čini se kako se milijarder još uvijek nije oporavio od prekida. U nedavnom intervjuu za Rolling Stone, Musk je zvučao kad da još uvijek tuguje za svojom bivšom, i izrazio je kako je zabrinut zbog trenutnog ljubavnog statusa.

- Upravo sam prekinuo sa svojom djevojkom. Bio sam zbilja zaljubljen i jako boli... Ako nisam zaljubljen, ako nisam dugo u vezi sa ženom koju volim, ne mogu biti sretan - kazao je za Rolling Stone.

Međutim, moguće je da njihovoj vezi još uvijek nije kraj. Musk i Heard uhvaćeni su kako zajedno doručkuju samo dan nakon što je izjavio kako ga je prekid pogodio.

Sherman Oaks, CA  - *EXCLUSIVE*  - Actress Amber Heard gets together with ex Elon Musk for breakfast at Sweet Butter Kitchen.  The pair broke up in late July and Elon recently opened up to Rolling Stones Magazine about their breakup, saying
Profimedia, AKM-GSI

Iako Heard ima samo 31 godinu, iza sebe ima bogatu karijeru i u posljednje vrijeme dobiva sve veće uloge. Uz glumu, bori se za ženska prava i pomaže žrtvama obiteljskog nasilja.

Heard je rođena u Teksasu 1986. Kada je imala 17 ispisala se iz škole i preselila u Los Angeles kako bi ganjala karijeru glumice i modela.

Prvu ulogu dobila je 2004. u filmu 'Najbolji tim', a prije toga statirala je u u teen dramama 'Jack & Bobby' i 'O.C.'.

U filmu 'Sjeverna zemlja' 2005. igrala je mladu verziju lika kojeg je glumila Charlize Theron, 2006. glumila je s Justinom Timberlakeom i Emile Hirsch. Godine 2007. dobila je glavnu ulogu u seriji 'Hidden Palms', a nakon toga glumila je u filmu 'Remember the Daze i gostovala u seriji Kalifornikacija. Ipak, javnost ju je zapazila tek 2008. nakon uloge u filmu 'Ananas Express'. Uslijedile su uloge u filmovima 'The Stepfather', 'The Joneses' i 'Zombieland'.

Prije nego li je 2011. glumila uz bok Johnnyju Deppu u filmu 'Portorikanske noći: dnevnik opijanja', Heard je javnosti priznala da je biseksualka. Naime, u to je vrijeme bila u dugogodišnjoj vezi s fotografkinjom Tasyjom van Ree.

Nakon što su se upoznali na filmskom setu, Depp i Heard započeli su vezu. Iste godine glumila je uz bok Nicolasu Cageu u filmu 'Put osvete', a onda i u filmu 'Magic Mike XXL' i 'Dankinji'.

Sherman Oaks, CA  - *EXCLUSIVE*  - Actress Amber Heard gets together with ex Elon Musk for breakfast at Sweet Butter Kitchen.  The pair broke up in late July and Elon recently opened up to Rolling Stones Magazine about their breakup, saying
Profimedia, AKM-GSI

Heard i Depp vjenčali su se na privatnoj ceremoniji u Los Angelesu početkom 2015. Iste godine dvojac je završio na sudu jer su ilegalno poveli svoje pse na put u Australiju, a prijetilo im se uspavljivanjem pasa ukoliko ih ne vrate u SAD.

Njihov brak nije dugo potrajao. U svibnju 2016. ispunila je zahtjev za razvodom od Deppa, a onda izjavila kako ju je 54-godišnji glumac fizički zlostavljao dok su bili u braku, piše Business Insider.

Međutim, u kolovozu 2016. Heard je odbacila optužbe protiv Deppa i par se razveo. Ni pola godine nakon razvoda Heard je počela mutiti s Elonom Muskom. Za njihovu vezu saznalo se u travnju 2017., no ni to nije dugo potrajalo. Par je prekinuo, a milijarder je kazao kako je prekid više bila njezina ideja nego njegova.

Musk je prije Amber bio u braku prvo s kanadskom književnicom Justine Wilson (44), s kojom ima petero djece - 13-godišnje blizance Griffina i Xaviera te 11-godišnje trojke Damiana, Saxona i Kaija. Dva puta bio je u braku i s britanskom glumicom Talulah Riley (31) s kojom nije imao djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:43