MILORAD MANDIĆ

TRAGIČAN KRAJ SRPSKOG GLUMCA Umro u dječjem kazalištu usred premijere 'Petra Pana'

 screenshot YouTube

Poznati srpski glumac Milorad Mandić Manda preminuo je u srijedu poslijepodne u 56. godini usred premijere dječje predstave 'Petar Pan' na sceni kazališta 'Vuk karadžić'.

- Predstava je počela normalno i sve je bilo u redu prvih 15 minuta, a onda je na scenu izašao Manda u ulozi Kapetana Kuke i samo je odjednom pao na pod. Mislili smo da je sve to dio predstave, a onda su se u dvorani upalila svjetla i shvatili smo da nešto nije u redu - rekla je za srpski Blic gospođa koja je s djecom bila na premijeri.

Zbunjena publika nije ni shvatila što se događa sve dok supruga glumca nije dotrčala iz publike na pozornicu.

- Zavjesa se odmah spustila i sve su nas zamolili da izađemo iz dvorane, a ubrzo je stigla i Hitna pomoć - prepričavaju gledatelji.

Hitna je intervenirala na licu mjesta i pružila glumcu prvu pomoć. Reanimirali su ga gotovo sat vremena, no nisu ga uspjeli oživjeti.

Milorad Mandić rođen je u Beogradu 1961. godine.

Godinama je bio članbeogradskog dječjeg kazališta 'Boško Buha', a 1989. godine snimio je više od 270 epizoda emisije 'Bajka za laku noć'. Igrao je u brojnim srpskim filmovima, a najzapaženija uloga mu je u filmu Srđana Dragojevića 'Lepa sela lepo gore'.

Ostat će zapamćen po ulogama u filmovima 'Dva sata kvalitetnog programa', 'Tri palme za dve bitange i ribicu', a tu je i uloga Radovana iz filma 'Mrtav 'ladan'. Od novijih uloga ostat će zapamćen po ulozi Milašina iz serije 'Selo gori a baba se češlja'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 13:26