DRŽAO JE OPROŠTAJNO PISMO...

TRAGIČAN KRAJ TINEJDŽERSKE ZVIJEZDE Glumac poznat po ulogama u Malcolmu u sredini, Priči o pepeljugi i Sinovima Anarhije ubio se skočivši sa zgrade

 
 Profimedia, Album

Brad Bufanda, 34-godišnji glumac poznat po svojim ulogama u serijama 'Malcolm u sredini', 'Roseanne', 'CSI: Miami', 'Sinovi Anarhije', te teen komediji 'Priča o Pepeljugi', oduzeo si je život skočivši sa zgrade, javlja TMZ.

Njegovo beživotno tijelo pronašao je beskućnik dok je prolazio ulicom pored zgrade s koje se bacio, a na njegovom tijelu bilo je pismo u kojem zahvaljuje svojoj obitelji i drugim važnim osobama u svom životu.

- Bio je iznimno talentiran mladi glumac i prekrasno, brižno ljudsko biće. Oživio je svoju karijeru nedavno, dovršivši upravo dva filma i šokirani smo i tužni jer si je oduzeo život -citirao je njegov glasnogovornik riječi shrvane obitelji.

Hollywood, CA - 06-27-04 - MGM`s
Profimedia, INSTAR Images

U 2012. Brad se pojavio i u psihološkom trileru 'Mračni putnik' uz bok Melanie Griffith i Michaela Cudlitza.

Uz glumu, Brad je ganjao i košarkašku karijeru no morao se povući zbog ozljede.

Bivša tinejdžerska zvijezda glumi se vratio 2007. godine, a posljednjih godina bio je poznat i po produciranju vlastitih video uradaka na internetu, na društvenim mrežama znao je objavljivati statuse o svojoj propadajućoj karijeri i zdravstvenim problemima.

Prije samoubojstva radio je na romantičnoj komediji 'Stan the Man'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:41