POZNATI KOMIČAR

TRAGIČNA SUDBINA SLAVNOG GLUMCA Oca su mu upucalili, sestru silovali i ubili, a on je završio u zatvoru: 'Razmišljao sam o samoubojstvu'

 Screenshot

Glumac Kelsey Grammer (61) i peterostruki dobitnik nagrade Emmy poznat po ulozi psihijatra Frasiera Cranea iz serija 'Kafić uzdravlje' i 'Frasier', gledatelje je nasmijavao desetljećima, no malo tko je znao da iza silnog humora stoji tužna životna priča.

Naime, Grammer u novoj TV reklami koja podupire prijedlog da se prava žrtava ukomponiraju u američki Ustav otkriva svoju gorku sudbinu.

Njegovi roditelji razveli su se kad je imao samo dvije godine, nakon čega je njegova majka Sally odvela njega i kćer Karen svom ocu koji joj pomagao u odgoju idućih devet godina, sve do svoje smrti.

Njegovog je oca u dobi od 38 godina, kada je Grammer imao samo 13, Arthur B. Niles upucao s dva metka nakon što je zapalio automobil ispred njegove kuće. Ubojica je završio u ludnici, a potom i u zatvoru. Grammer ističe kako njegova obitelj nikad nije obaviještena da je ubojica njegovog oca izašao iz zatvora, te se sada zalaže upravo da to bude ozakonjeno.

Sedam godina kasnije, njegovu mlađu sestru, 18-godišnju Karen, silovala su četvorica muškarca, nakon čega ju je serijski ubojica Freddie Lee Glenn i ubio. Kelsey je u to vrijeme pohađao prestižni Julliard u New Yorku, no nakon što se vratio u Colorado i

Nakon što mu je sestra ubijena, Grammer je odustao od studiranja i kasnije priznao kako je intenzivno razmišljao o samoubojstvu.

Nesreće su se zaredale - početkom osamdesetih njegova polubraća Stephen i Billy umrli su u okršaju s morskim psom, a 11. rujna 2001. u napadu na Svjetski trgovački centar poginuo je Kelseyev dobar prijatelj i producent serije Fraiser, David Angell.

Grammer je bio uvjeren da je netko na njega bacio kletvu, te mu je jednom prolikom vožnje u pijanom stanju u automobilu pronađen i kokain, nakon čega je mjesec dana završio u zatvoru. NAkon svega, 2008. je doživio i srčani udar. Ženio se četiri puta, a trenutno je u braku s Kayte Walsh s kojom očekuje treće dijete. Grammer ističe kako je sada napokon sretan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:16