S KIM SI, TAKAV SI

TRUMPOV ODVJETNIK OBJAVIO FOTOGRAFIJU SVOJE KĆERI U DONJEM RUBLJU 'To je jezivo'

 Instagram

Michael Cohen, osobni odvjetnik američkog predsjednika Donalda Trumpa, ima vrlo zanimljive objave na svom Twitter profilu. Osebujan baš poput svog klijenta, i Michael nerijetko izaziva pozornost, a posljednja objava u nizu podijelila je mišljenje javnosti.

Naime, 219,000 njegovih pratitelja jučer je imalo priliku vidjeti seksepilnu fotografiju Michaelove 21-godišnje kćeri Samanthe.

Cohen je uz fotografiju napisao kako je ponosan na svoju kći koja 'ima i pamet i ljepotu'.

Stotine korisnika Twittera prozvalo je odvjetnika zbog fotografije, komentirajući kako je objavljivanje provokativne fotografije vlastite kćeri potpuno neprimjereno i pomalo jezivo te vrlo nalik 'trumpovskom ponašanju'.

Cohen im nije ostao dužan, dao si je truda i većini od njih uzvratio odgovorima poput 'Ljubomoran?' i sl., opravdavajući da je fotografija modnog karaktera i da je svojevrsni remake kultne fotografije Edie Sedgwick.

Opravdavanje mu nije urodilo plodom, no njegova kći nema ništa protiv tatine objave.

Naprotiv, Samanta, inače studentica na Sveučilištu u Pennsylvaniji, nedugo nakon bure koja se podigla otvorila je svoj Twitter profil, retvitala tatin komentar 'Jealous' i kao prvu samostalnu objavu prenijela njihovu zajedničku fotografiju s Instagrama s popratnom porukom 'Tatina djevojčica'.

Daddy's girl

A post shared by SamanthaBlakeCohen (@samichka_) on

Brzinom kojom ga je otvorila, Samantha je i zatvorila Twitter profil, očito nespremna na pritisak koji joj je otac stvorio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:07