VATRENA NAVIJAČICA

UDANU BALERINU PONOVNO POVEZUJU S OLIGARHOM PRED RAZVODOM Je li ovo ljepotica koja je osvojila srce Romana Abramoviča?

 
 Facebook

Udana balerina navodno je zapela za oko još malo pa razvedenom ruskom oligarhu Romanu Abramoviču. Lijepa Diana Višnjeva bila je na utakmici njegova kluba Chelsea s navijačkim šalom oko vrata u nedjelju što je bilo dovoljno da potakne glasine i poveže ovo dvoje Rusa.

Roman Abramovič (50), čije se bogatstvo procjenjuje na 57 milijardi kuna, i Daša Žukova (36) potvrdili su ovaj tjedan da se razvode nakon deset zajedničkih godina. Razvod su opisali ‘prijateljskim’, a ostat će poslovni partneri i zajednički će odgajati svoje dvoje djece.

Neposredno prije nego što su potvrdili razlaz, ruski su se mediji raspisali da je Abramoviču za oko zapela 41-godišnja balerina. Višnjeva je trenutno u Londonu sa svojim mužem Konstantinom jer glumi Anu Karenjinu s baletnim ansamblom Marijanskog teatra. U slobodno vrijeme se očito odlično zabavlja jer je na društvenim mrežama objavila fotografije s društvom u nogometnoj atmosferi.

Plesačicu su ruski mediji prvi put povezali s milijarderom prije tri godine, no njezin otac i sam vlasnik Chelsea negirali su navode. Ljudi bliski Abramoviču odbacili su tračeve kao ‘potpunu besmislicu’, posebno zato što ne postoje nikakvi dokazi.

Glasnogovornik 50-godišnjeg Abramoviča odbio je komentirati ovu situaciju i razloge razvoda rekavši: ‘Čak i da znam razloge razvoda, to se ne tiče nikoga osim njih.’ Višnjeva je također odbila komentirati natpise u ruskim medijima, piše Daily Mail.

Mnogi predviđaju da bi razvod Romana Abramoviča i Daše Žukove mogao biti najskuplji u povijesti, a lijepa bivša manekenka mogla bi dobiti nekoliko milijardi kuna. Konačan će iznos ovisiti o više stvari - pred kojim će se sudom voditi bitka. Ruski bi mogao biti skloniji oligarhu, a britanski Daši. Također, ne zna se je li Daša potpisala predbračni ugovor.

Roman i Daša imaju dvoje djece, Aarona (8) i Leah (4), a vjenčanje su skrivali od javnosti čak šest godina. Neimenovani izvor rekao je britanskim medijima da poznati ruski par ne dijeli zajednički dom još od Božića.

MOSCOW, RUSSIA. NOVEMBER 19, 2015. Russian ballet dancer Diana Vishneva attends an exhibition marking the 90th birth anniversary of Russian ballet dancer Maya Plisetskaya at the Bolshoi Theatre. Sergei Fadeichev/TASS, Image: 266946528, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TASS
Profimedia, TASS
Diana Višnjeva 2015.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 06:05