POKRENUTA JE ISTRAGA

ULICA IZ NOĆNE MORE ZA SVJETSKE CELEBRITYJE Maskirani razbojnici pretukli glumicu na istom mjestu gdje je opljačkana Kim Kardashian

 REUTERS / REUTERS

Samo mjesec dana nakon što je Kim Kardashian opljačkana u Parizu, blizu apartmana gdje je reality zvijezda boravila, napadnuta je i bolivudska zvijezda Mallika Sherawat.

Incident se dogodio u petak navečer nakon što je 40-godišnja glumica s još neimenovanim muškarcem došla u svoj stan u glavnom gradu Francuske. Napadači su preko lica nosili marame i bez i jedne riječi glumicu i njezinog pratioca poprskali suzavcem i pretukli, piše Le Parisien.

Pobjegli su i ostavili Malliku u šoku zajedno s neimenovanim muškarcem, no unatoč svemu, njih dvoje uspjeli su nazvati Hitnu i policiju.

Pokrenuta je kriminalna istraga, a prema prvim izvješćima smatra se da je riječ o pokušaju pljačke.

Sherawat je u svojoj zemlji poznata kao feministica koja u javnosti često govori o napadima na žene u svojoj zemlji.

- Odlučila sam da ću svoje vrijeme provoditi na relaciji Los Angeles, Indija. Dakle sad kad sam doživjela tu društvenu slobodu, kad sam se vratila u Indiju, vidim koliko je regresivna za žene, to je depresivno. Kao neovisna žena, odgovorno tvrdim, to je depresivno - zaključila je prije dvije godine kada je promovirala svoj film 'Bachelorette India'.

Za časopis Variety izjavila je da je društvo u Indiji licemjerno jer su žene na samom dnu u odnosu na muškarce.

Još jedan napad u nizu velika je mrlja za Francusku u svijetu, u kojoj zbog terorističkih napada koji su se dogodili i dalje traje izvanredno stanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:37