RAZVOD GODINE

VELIKI ŠOK ZA ANGELINU JOLIE Mislila je da će ići sve glatko, ali onda su joj najstarija djeca priredila hladan tuš: 'Želimo živjeti kod tate!'

 Getty Images / Getty Images

Bitka na relaciji Jolie-Pitt ipak se nastavlja premda se u početku činilo da će sve riješiti mirnim putom. Mediji pišu da je Brad Pitt podnio zahtjev za zajedničkim skrbništvom nad njihovo šestero djece, a dokumenata se dokopao i Daily Mail.

52-godišnjak ne odustaje iako trenutno djecu može viđati samo uz nadzor socijalnih radnika. Angelina Jolie je zatražila puno skrbništvo nad djecom uz povremeno viđanje oca, no Brad želi jednako koliko i ona sudjelovati u njihovim životima.

Premda se na početku činilo da će razvod proći glatko, ovo je tek početak bitke, a stvari bi mogle postati gadne. Osim što socijalna služba još uvijek istražuje optužbe Brada Pitta koji je navodno verbalno i fizički napao najstarijeg sina Maddoxa, pravno gledano još ništa nije riješeno.

Osim što je Maddox navodno još ranije jasno rekao da želi živjeti s mamom, neki izvori tvrde da su Pax i Shiloh izrazili posve suprotne želje, piše Entertainment Daily. ‘Nedavno su Pax i Shiloh rekli Angelini da žele živjeti s tatom. Njih dvoje su odmah stvorili specijalnu bliskost međusobno, ali i s Bradom s kojim se osjećaju emotivno kompatibilniji. Ako je to stvarno tako, onda je Angelina u problemu jer želi najbolje svojoj djeci, ali to znači da mora poslušati njihove želje’, rekao je izvor za magazin OK!

Angelina i Brad zbližili su se na snimanju filma ‘Mr. & Mrs. Smith’ 2005. otkad su zajedno. Vjenčali su se tek prije dvije godine, a Angelina je podnijela zahtjev za razvodom 19. rujna ove godine. Imaju šestero djece, troje usvojene - Maddoxa (15), Paxa (12) i Zaharu (11), te troje biološke - Shiloh (10) i osmogodišnje blizance Knoxa i Vivienne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 08:32