BEYONCE MEETS EBONY

VIDEO: BEYONCE ISPUNILA NAJVEĆU ŽELJU TEŠKO BOLESNOJ TINEJDŽERICI 'Ona mi je sve, ona je moj idol. Vjerojatno ću se sad onesvijestiti...'

 Screenshot / YouTube

Učenici srednje škole u Teksasu, Ebony Banks, dijagnosticiran je rijetki oblik karcinoma zbog čega je tijekom ove, maturalne godine većinu vremena provela po bolnicama, a izvan razreda.

Kako bi je potaknuli na borbu protiv opake bolesti i podigli joj raspoloženje, prijatelji i obitelj pokrenuli su kampanju na društvenim mrežama kako bi joj ispunili najveću želju - upoznati svog idola, Beyoncé.

Raznoraznim kanalima vijest je stigla do slavne pjevačice koja se potrudila i ostvarila joj san kad ju je u srijedu iznenadila video pozivom preko Facebooka.

‘Volim te’, rekla joj je glazbena diva koja čeka blizance sa suprugom Jay Z-jem, a tinejdžerka joj je odgovorila u istom stilu, piše Huffington Post.

‘Ona mi je sve, ona je moj idol. I da se ikad dogodi da je stvarno upoznam, vjerojatno bih se onesvijestila’, rekla je Banks za lokalnu TV postaju u Houstonu, KHOU. Širenje objave na društvenim mrežama, što su pokrenule dvije školske prijateljice, urodilo je plodom i vijest je stigla do Beyonce.

Ovaj je mjesec škola organizirala uranjenu podjelu svjedodžbi zbog Banks, a ona je već primljena na koledž za medicinsku sestru što je vež dugo želja kako bi pomagala onima koji se nalaze u sličnoj situaciji poput nje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 11:56