MELISSA ETHERIDGE

VIDEO: ČUVENA PJEVAČICA KOJA JE ŽARILA I PALILA 90-IH UHIĆENA NA GRANICI 'Ali ja to činim svaku večer sa svojom djecom, zbližava nas...'

 
 YouTube

Poznata pjevačica koja je žarila i palila svjetskim top listama 90-ih i čije su pjesme nekoliko puta nominirane za Grammyja uhićena je zbog posjedovanja droge na američko-kanadskoj granici.

Melissa Etheridge (56) privedena je nakon što je njezin autobus kojim je išla na turneju zaustavila granična kontrola u Sjevernoj Dakoti 17. kolovoza, javio je TMZ u subotu.

Prema dokumentima koje posjeduje taj portal, psi tragači nanjušili su drogu, nakon čega su agenti kod pjevačice pronašli ulje marihuane.

Policija je izvijestila kako im je Melissa kazala da ulje konoplje koristi kako bi suzbila bol koju uzrokuje rak dojke koji joj je dijagnosticiran još 2004.

Iako je konopljino ulje legalno u nekim saveznim državama SAD-a, poput Kalifornije, u Sjevernoj Dakoti nije dozvoljeno, stoga su Etheridge odmah priveli zbog posjedovanja droge, a ona se izjasnila da nije kriva.

Čini se kako pjevačicu nije smetalo uhićenje jer se na policijskim fotografijama smijala od uha do uha.

Melissa Etheridge, koja ima i svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, još u kolovozu otvoreno je komentirala kako koristi marihuanu pa čak i kako je 'pušila travu sa svoje dvoje starije djece' i kako ih to zbližava, kao i da to radi svake večeri sa svojom suprugom Lindom Wallem, s kojom je u braku tri godine.

- Kanabis je najbolja pomoć u braku jer pobuđuje seksualnost. Svake večeri se kupamo i pušimo travu, opuštamo se i čvrsto zaspemo, a san je važan - kazala je pjevačica pa dodala kako bi radije sa svojom odraslom djecom pušila travu nego pila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:28