OVISNA O OPERACIJAMA

VIDEO: ISPOVIJEST PLASTIČNE MAJKE ČETVERO DJECE 'Klinci me nagovaraju da prestanem, ali jednostavno ne mogu... Sada želim izvaditi rebra'

 Instagram

Amanda Love ima 39 godina i opsjednuta je plastičnim operacijama. Dosad je na estetsku kirurgiju potrošila preko 220 tisuća funti, a pored toga svake godine troši i do 11 tisuća funti na razne tretmane ljepote što uključuje redoviti odlazak na injekcije botoksom, filerima i kolagenom.

- Još dok sam bila mala željela sam biti kao barbika, a Pamela Anderson je postala moj idol čim se pojavila u 'Spasilačkoj službi' - kaže Amanda koja je danas majka četvero djece.

Njezina starija kćer kaže da za njezinu majku često misle da joj je starija sestra.

- Već sam navikla na te usporedbe - kaže 18-godišnja Tegan.

Unatoč upadljivom izgledu, Amanda kaže da živi poprilično mirnim životom. Vrijeme uglavnom posvećuje djeci i brizi o izgledu. Jednom tjedno odlazi kod frizera, na nokte i tretmane lica odlazi svaka dva tjedna, a isto čini i s obrvama. Prije nego što je se odlučila posvetiti cilju da postane ljudska Barbika, Amanda je u Škotskoj gradila karijeru modela, no od toga je odustala.

Najveći problem tada su joj bile male grudi.

- Sve moje prijateljice u Los Angelesu imale su velike grudi pa sam bila ljubomorna na njih. No tadašnjem partneru sviđao se moj prirodan izgled - prisjetila se Amanda.

Nakon što je rodila Tegan vratila se u Los Angeles i upoznala supruga Paula koji podržava njezinu opsjednutost operacijama, ali s tim se ne slažu njezina djeca.

- Mislim da joj to stvarno ne treba. I prije je bila lijepa, a uzrujam se svaki put kad ide na operaciju - govori Tegan.

Amandina mlađa kćer Logan priznala je da se njezinoj majci rugaju kad dođe u školu.

- Uvijek mi govore da izbacuje grudi i glumi u pornićima, što nije istina. Zato im se nekad moram suprotstaviti - kaže Logan.

No njihovu majku takvi komentari ne diraju.

- Mislim da nikad neću prestati s operacijama. Želim izvaditi i rebra kako bih imala što manji struk. isto ovo radit ću i sa 70 godina - zaključila je Amanda koja uskoro planira i na četvrtu operaciju grudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:51