KRATAK ALI SLADAK BORAVAK

VIDEO: JULIA ROBERTS NAPUSTILA DALMACIJU Voditelj restorana nahvalio glumicu: 'Jako je tiha, svidjela joj se večera i diskrecija koju je dobila'

 
 Screenshot / Nova TV

Julia Roberts je nakon nekoliko dana uživanja na plaži i u restoranima napustila Split gdje se prilično uspješno skrivala od fotoreportera i znatiželjnih pogleda.

Kako doznaje Nova TV, osoblje splitskog restorana ovih je dana i uživo imalo priliku susresti se i fotografirati s holivudskom divom Julijom Roberts. 'Julija je posjetila naš restoran krajem prošlog tjedna i očito joj se jako svidjelo večera i sama diskrecija koju je dobila u našem restoranu pa su se ponovno vratili, po drugi put, u nedjelju. Jako je tiha osoba i očito želi više privatnosti i diskrecije', otkrio je Luka Bokavšek, voditelj restorana, koji se potrudio da glumica ima svoj mir.

Glumica je stigla u posjet suprugu Dannyju Moderu koji na našim prostorima snima film ‘Ibiza’, a par je u Splitu odsjeo u hotelu Radisson. U restoranu je Julia bila i u društvu američke glumice Phoebe Robinson koja također glumi u ‘Ibizi’.

‘Split je sjajan. Prvi put sam ovdje i uživam. I dobro se provodimo na snimanju. Film će biti odličan. Osvojit ćemo 20 Oscara sudeći po dojmovima koje čujem. Bit ćete oduševljeni'’, kazala je Phoebe Robinson za Dnevnik.hr.

Svjedoci koji su u Splitu u prolazu susreli ‘zgodnu ženu’ ili je poslužili u nekoj od trgovina kažu da je bila opuštena i ležerna, jednostavno odjevena, bez previše šminke i nasmijana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:00