HALLE BERRY

VIDEO: KAO PRAVA FRAJERICA ISKAPILA DVA DECI VISKIJA Nije joj se svidjelo pitanje pa je odabrala eksanje: 'Ne izazivajte djevojku poput mene'

 
 Screenshot / YouTube

Glumica Halle Berry iznenadila je obožavatelje na predstavljanju novog filma kad je naiskap strusila dva decilitra viskija, ili nečega što je glumilo viski.

Dobitnica Oscara je na Comic-Conu promovirala svoj novi film ‘Kingsman: The Golden Circle’ u kojem se između ostalog koristi fiktivni brend viskija. Uz nju o filmu su govorili i drugi protagonisti, Colin Firth, Taron Egerton, Channing Tatum, Jeff Bridges i Pedro Pascal.

Tatum joj je na početku natočio punu čašu viskija iz filma u slučaju da joj se neko pitanje ne svidi, kao u igri ‘Istina ili izazov’. Premda je prvo ignorirala čašu, nakon što ju je obožavatelj pitao nešto na što nije htjela odgovoriti, promijenila je mišljenje, piše BBC.

Moderator Jonathan Ross ju je potaknuo da iskapi viski, a ona se izazovno nasmijala: ‘Mogu ja to, znate, želite vidjeti?’ Potom je nagnula čašu i uz grimase je ispraznila do kraja. na koncu se srušila na pod uz glasan smijeh.

Ross je potom rekao: ‘Podsjećamo vas da budite odgovorni prema alkoholu. Ona je profesionalac, ona to može podnijeti.’

Naravno, nakon predstavljanja filma bilo je onih koji su htjeli znati je li u boci doista bio pravi viski, a Berry je odgovorila: ‘Neka to ostane tajna. Nikad ne izazivajte djevojku poput mene jer ja ću uvijek prihvatiti izazov!’

Film ‘Kingsman: The Golden Circle’ počinje igrati u kinima u rujnu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:02